Jelle ten Rouwelaar klar som Uniteds nye keepertrener

Publisert Sist oppdatert

Det har vært en dårlig bevart hemmelighet, men nå er Jelle ten Rouwelaar offisielt klar for Manchester United som klubbens nye keepertrener. Det bekreftes på klubbens hjemmesider mandag ettermiddag.

Nederlenderen har inntil nylig hatt den samme rollen i Burnley og jobbet under Vincent Kompany i den nylig nedrykkede klubben, men forlot Burnley samtidig som Kompany gikk til Bayern München. ten Rouwelaar var også Kompanys keepertrener i Anderlecht.

43-åringen går rett i arbeid og er med keeperne på Lerkendal under oppvarmingen før kampen mot Rosenborg, før han returnerer til Manchester sammen med laget og presenterer seg for resten av keepergruppen når laget er tilbake. 

Erik ten Hag har uttalt seg om sin nye kollega i positive ordlag:

– Jelle er en som har erfaring fra engelsk fotball og som har gode ideer og er en innovativ keepertrening som har en spennende og interessant tilnærming.

–Jeg er sikker på at han kommer til å hjelpe laget, men også keeperne og deres posisjon i laget og hvordan de er på linje med resten av laget og spiller som et kollektiv.

 Ten Rouwelaar er den tredje nye ansettelsen i trenerteamet denne sommeren etter at Ruud van Nistelrooy og René Hake tidligere har blitt bekreftet som Ten Hags nye assistenter.

Powered by Labrador CMS