Paul Pogba og José Mourinho, 2. desember 2017.

POGBA I NYTT INTERVJU:

– Jeg vet ikke hvorfor det ble til et mareritt

Paul Pogba har blitt intervjuet av Daily Mail, et intervju som i stor grad handler om dopingskandalen (og forkortelsen av straffen), men hvor det også ble snakket om Manchester United. 

Han ble blant annet spurt om forholdet til José Mourinho.

– Vår relasjon var som et kjærestepar som stadig slo opp for så å bli venner igjen. Det startet veldig bra, og han var en av grunnene til at jeg dro tilbake til Manchester, for jeg snakket med ham, og han overbeviste meg om å komme tilbake. 

– Jeg vet ikke hvorfor det ble til et mareritt, og at vi slåss med hverandre [her handler det nok om slåssing som i krangling, journ.anm.]. For det var ikke seg som drev med det. Jeg startet ikke slåsskampen.

– Vi var uenige slik som managere og spillere er innimellom, men jeg har mye respekt for ham. Om jeg ser ham i morgen, så blir det en stor klem! Men en dag må vi sette oss ned sammen og diskutere det.

Relasjonen mellom Paul Pogba og José Mourinho var ikke av den optimale sorten.

Pogba forteller i intervjuet at han ønsket å dra sommeren 2019, tre år før han faktisk endte opp med å forlate United – og at Solskjær sa ja til det hele.

– Jeg skal fortelle deg noe jeg aldri har fortalt noen tidligere. Det året da José dro, og Ole kom, det var min beste sesong i United, men etter den siste kampen fortalte jeg Ole og Ed Woodward at jeg tenkte at det var mitt siste år [i klubben], og at jeg ønsket å dra. 

– Jeg var 27 år [han var 26, red.anm.], og det hadde ikke gått som jeg ønsket. Jeg ga mitt beste, men jeg kunne ikke se for meg klubben bevege seg oppover. Manchester City og Liverpool var bedre enn oss, og de ble stadig bedre. Ole sa ja [til å la Pogba dra], og at han ville snakke med Ed. 

– Mitt hode var allerede der at jeg ønsket å dra, men jeg kom tilbake til sesongoppkjøringen fordi jeg ønsket å være profesjonell. Jeg snakket med Ed for å prøve å få i stand en overgang, men han blokkerte overgangen. Jeg ønsket ikke å spille for United mer, men jeg måtte være profesjonell. 

– Mentalt var jeg ikke der, og så fikk jeg skadene.

Ed Woodward ville ikke la Pogba dra i 2019.
Powered by Labrador CMS