BAYINDIR OM SPILLETIDEN: 

- Jeg trenger flere sjanser

Altay Bayindir har bare fått én United-kamp siden han signerte for klubben. Keeperen er klar på at han ønsker seg mer spilletid. 

Publisert

- Jeg jobber hardt på treningsfeltet og jeg ønsker bare å spille. Jeg trenger flere sjanser som jeg kan gripe. Det er selvfølgelig viktig for en spiller. 

Det sier Altay Bayindir, Uniteds tyrkiske keeper, i et intervju med United Review som har blitt gjengitt på Uniteds offisielle nettsted. Der snakker Bayindir om mangelen på spilletid. 

Bayindir signerte for United 1. september i fjor. Han var førstevalget melom stengene i tyrkiske Fenerbahce og kjempet om å bli førstevalget på det tyrkiske landslaget.

Men siden overgangen til United har han havnet helt i skyggen av André Onana. 

Altay Bayindir på treningsfeltet.

Bayindir har bare spilt én kamp for United: FA-cupkampen mot Newport County, en kamp United vant 4-2. Der fikk han en 6 av 10 på united.no-børsen med konklusjon om at han ikke kunne lastes for målene United slapp inn. 

Men bortsett fra den ene opptredenen på walisisk gress har det vært mye benkesliting for Bayindir. 

- Det er ikke nok for meg, men i livet kan alt skje. Du må bare være fokusert, du må jobbe hardt og alt kan endre seg, sier en ærlig Bayindir om mangelen på spilletiden. 

Tirsdag kveld kan han få sin andre United-kamp når de røde djevlene tar imot Barnsley i ligacupen. I våre vurderinger om laget spår vi en rekke endringer fra laget som slo Southampton 3-0 for noen dager siden, og tipper blant annet at Bayindir får sjansen mellom stengene. 

«Hvis han ikke spiller her, når skal han da gjøre det?», er det store spørsmålet som stilles i vår vurdering av tirsdagens United-lag. 

- Jeg må være klar og jeg venter. Jeg jobber hardt, og som fotballspiller vet man ikke når man får muligheten. Du må være klar, understreker Bayindir, som håper på mer spilletid denne sesongen. 

Altay Bayindir avbildet under sin hittil eneste opptreden for Manchester United.

Onana har stått det som er av kamper så langt denne sesongen og vartet opp med en viktig strafferedning i den nevnte Southampton-kampen. 

Men United skal, i tillegg til ligacupen, også spille Europa League og FA-cup. Kampene kommer som perler på en snor, så det kan dukke opp flere muligheter for Bayindir de neste ukene og månedene. 

- Det er stor forskjell på på trening og kamp. Det er to ulike ting. Du kan jobbe hardt og gjøre alt på treningsfeltet, men man må vise det i kamp også.

Så får vi se om Bayindir vokter United-buret i tirsdagens kamp mot Barnsley. Det vil i så fall bli hans aller første kamp på Old Trafford. 

- Jeg kommer til å være klar og hvis jeg får sjansen, hvis jeg står  i mål, vil jeg vise meg frem og gjøre mitt beste, lover tyrkeren. 

Powered by Labrador CMS