– Jeg tenker bare på Benfica

Vi har tidligere omtalt den angivelige Manchester United-interessen for Álvaro Carreras – tidligere omtalt som Álvaro Fernández. 

Den tidligere United-backen dro til Benfica i januar på lån, med en kjøpsopsjon som den portugisiske klubben benyttet seg av. 

United skal ha en tilbakekjøpsklausul på 20 millioner euro (16,7 millioner pund i nåværende kurs) som gjør at United potensielt kan hente ham tilbake vesentlig billigere enn andre klubber, og gode prestasjoner i høst har bidratt til at ryktene allerede har dukket opp.

Venstrebacken skal ha fått spørsmål om United-interesse, og om rosende ord fra Erik ten Hag, men 21-åringen virket ikke så interessert i å snakke om det. 

– Jeg tenker bare på Benfica. Jeg er bare fokusert på det som skjer her, og skal prøve å opprettholde dette nivået for å kunne hjelpe laget så mye som mulig, siteres Carreras på av Record

Intervjuet ble gjort etter Benficas skuffende 1-3-hjemmetap mot Feyenoord onsdag kveld, som ikke akkurat var på nivå med 4-0-seieren mot Atlético Madrid i forrige Champions League-hjemmekamp, en kamp hvor Carreras virkelig storspilte.

Álvaro Carreas og Orkun Kökcü feirer Benfica-mål, 23. september 2024.
Álvaro Carreras (her sammen med Orkun Kökcü) har blitt fast på laget i høst.
Powered by Labrador CMS