– Jeg må ta ansvar

Publisert

Manchester United har trøblet offensivt denne sesongen, og noe av grunnen er at det heller ikke har stemt for Bruno Fernandes.

Spesielt i ligaen har det gått trått for United-kapteinen, med null nettkjenninger og bare én assist.

Bunnpunktet ble nådd med to utvisninger på under en uke mot henholdsvis Spurs og Porto, hvor Fernandes i etterkant av den siste delte et Instagram-innlegg hvor han blant annet skrev at det var en av hans tøffeste perioder i karrieren.

På en pressekonferanse med det portugisiske landslaget snakket Fernandes nylig om uttalelsene, samt sitt ønske om å slå tilbake.

– Da jeg skrev det, hadde det sammenheng med de to utvisningene i samme uke, som jeg syntes var urettferdig. Det første ble trukket tilbake, og det andre, fordi det var et gult kort, ble ikke det, sier han, gjengitt av O Jogo.

– Men dette er ting som er en del av fotballen og jeg kan ikke tenke mer på det. Jeg tok ansvar for de (utvisningene), for spesielt mot Tottenham etterlot jeg lagkameratene mine med en spiller mindre mens vi jaktet et resultat.

Bruno Fernandes har ikke levert som forventet denne sesongen, og vondt gikk til verre med to røde kort på under en uke (selv om spesielt det ene var feil idømt).

Lørdag kveld venter Polen i Nations League for Fernandes og Portugal, før Skottland venter tirsdag kveld.

Forhåpentligvis kan 30-åringen spille på seg litt selvtillit som han kan ta meg seg tilbake til klubbfotballen.

– Jeg må forbedre meg så fort jeg er tilbake der. Målene vil komme, men jeg må ta ansvar også der, fordi jeg har scoret mange mål de siste årene og har en «standard» som jeg vil opprettholde, sier Fernandes.

– Jeg håper å score så fort jeg er tilbake, for å hjelpe klubben med å vinne igjen og komme på det høyeste nivået, avslutter han.

Powered by Labrador CMS