– Jeg håper selvsagt at dette er ketsjup-effekten

Publisert

Erik ten Hag gjorde åtte endringer på laget, men fikk sju mål i retur fra spillerne sine tirsdag kveld.

Det var vel bare bittelitt spenning i 16 minutter, før det ganske raskt ble en lekestue, hvor spørsmålet etter hvert handlet om hvor stor seieren skulle bli.

Etter noen tøffere uker med en del klaging så var Marcus Rashford involvert i alle de fem første målene, før han ble byttet ut. 

To av dem nettet han også selv på.

Det er lett å argumentere for at han var Uniteds beste så lenge han var på banen.

– Sånn kan fotball være. Av og til har du oppturer, noen ganger nedturer, men nå handler det om å bruke disse kampene til å skape litt momentum og kontinuitet, sa han rett etter kampslutt.

– For å klare det må man levere best mulig i hver eneste kamp. Så er det for tidlig å si om dette er en ketsjup-effekt, men jeg håper selvsagt det, sa Rashford som altså scoret 2-0-målet mot Southampton sist - og fikk to nye scoringer tirsdag kveld.

– Det var litt vanskelig for oss før det første målet, men etter det fant vi rom og tok trolig noen bedre avgjørelser som ga scoring igjen. Samhandlingen var bra, fortsatte han.

Rashford fikk prisen som banens beste fra Christian Eriksen, som sa dette om oppgjøret.

– Etter en variabel sesongstart så handlet det om å snu det, få positive resultater og så fortsette med å levere positive resultater. Nå må vi bare fortsette. Dette var bare starten, sa dansken. 

Powered by Labrador CMS