Mason Mount ankommer Lerkendal

– Jeg føler dette er en ny start

Publisert Sist oppdatert

Mason Mounts debutsesong i Manchester United var alt enn vellykket med skader som satte ham ut av spill i store deler av sesongen.

I sommer har imidlertid 25-åringen fått lade opp batteriene, og i de tre første oppkjøringskampene har han vært et lite lysglimt på United-midtbanen.

I et intervju med klubbmedia forteller Mount at han føler seg uthvilt og er klar for å reise seg når den nye sesongen etter hvert sparkes i gang.

– Jeg føler definitivt at dette er en «fresh» start. Jeg er i en veldig posisjon nå, sier Mount.

– Jeg kan ikke vente med å komme meg ut på den banen, og prøve å gjøre det beste jeg kan. Jeg ser veldig frem til det, og føler meg sterk og «fit» fortsetter han.

Mason Mount fortviler.
Mount slet stort med skader forrige sesong og fikk til sammen kun 20 kamper - åtte av dem fra start.

Som følge av den skadeplagede 2023/24-sesongen ble det ikke noe EM på Mount i sommer, til tross for at han spilte flere kamper i kvalifiseringen inn mot mesterskapet.

Dermed fikk han tid til å komme seg 100 prosent.

– Jeg hadde noen uker med familien, hvor jeg bare slappet av og tok litt pause, og så trente litt og prøvde å være aktiv. Man tar ikke for mye fri, fordi du må forberede deg på ny sesong og være i best mulig posisjon inn mot preseason.

– Men jeg følte at det var et perfekt avbrekk for min del.

Nå får Mount en hel sommeroppkjøring med laget, som kan være til hans fordel når sesongen sparkes i gang om ikke lenge.

Mount har en gyllen mulighet til å vise seg frem og spille seg inn i Ten Hags ellever.

– Dette er en så viktig tid for oss som gruppe, å legge inn arbeidet og jobbe med noen enkelte ting som vi skal prøve å gjøre inn mot en ny sesong, sier Mount. 

– Vanligvis får vi ikke alt for mye tid til å forberede oss inn mot kamper i sesongen. Kanskje har du bare noen få dager hvis det er to kamper i uka.

– Så nå har vi en lengre periode hvor vi kan jobbe med ting sammen og bygge noe. Det er definitivt noe av det vi har gjort de siste to ukene.

Powered by Labrador CMS