TEN HAG BER OM TÅLMODIGHET: 

- Jeg er ikke Harry Potter

Erik ten Hag er sikker på at United vil kjempe om troféer også denne sesongen, men han maner fansen til å ha tålmodighet. 

Publisert

Ten Hags oppsummering av kampen på Sky Sports var enkel nok: 

- Vi gjorde feil og de utnyttet feilene på veldig effektivt vis. Alle de tre baklengsmålene kom etter feil fra oss. Men Liverpool var veldig gode i dag. Vi må være ydmyke og innse at Liverpool fortjente dette.

Få vil være uenige med United-manageren i den analysen, men etter 0-3 mot erkerivalen Liverpool på eget gress er det ikke rart at fansen er frustrerte.

Ten Hag er imidlertid overbevist om at trenden vil snu.

- Dette er min tredje sesong og vi bygger et nytt lag. Dette er bare den tredje ligakampen denne sesongen. Vi kommer til å bli bra og jeg har stor tro på at vi kan løfte enda et trofe, men vi må bli bedre enn dette. Det er klart, sa Ten Hag på pressekonferansen. 

Da United-manageren ble utfordret på om Manuel Ugarte kan være den spilleren som stopper motstandernes mange sjanser mot United var Ten Hag tydelig på at uruguayaneren vil trenge tid. 

- Jeg er ikke Harry Potter. Det må dere forstå. Ugarte har ikke spilt et eneste minutt denne sesongen. Han må komme opp på det rette fysiske nivået og så fases inn på laget. Det var det samme for Zirkzee som spilte bra i dag, forklarte Ten Hag. 

Powered by Labrador CMS