Erik ten Hag, pressekonferanse

– Jeg er 100 prosent sikker på Bruno

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag gjennomførte torsdag kveld pressekonferansen før søndagens kamp mot Tottenham på Old Trafford.

Der var det lite nytt om spillerne, selv om intet nytt også kan være godt nytt for United. Det betyr nemlig at gutta som var i aksjon onsdag er med også søndag.

– Det vil bli den samme troppen som vi hadde onsdag, sa Ten Hag.

Han forventer en tøff kamp.

– Jeg tror at det vil bli veldig intenst. Det er det alltid mot Tottenham, og jeg tror også det handler om vår stil, så jeg tror det blir en veldig dynamisk og attraktiv kamp å se på.

– Alle motstndere har styrker og svakheter. Spurs har definitivt sine styrker, en klar filosofi, de er veldig angrepsrettet, men de gir også bort rom. Det kan hjelpe oss, men du må være veldig god mot Spurs hvis du vil kontrollere kampen. Det trengs et høyt prestasjonsnivå, og så må vi score på sjansene våre.

Forsvarte Bruno

Forrige sesong, i januar, spilte United 2-2 hjemme mot Tottenham. 

Da var Bruno Fernandes blant annet veldig sentral før Uniteds 1-0-scoring, men nå sliter United-kapteinen mer.

Som united.no skrev om i en annen sak torsdag så er han også nå langt, langt unna å levere på det han normalt er Premier Leagues aller beste på.

Bruno Fernandes fortviler under United-Fulham, 16. august 2024.

Ten Hag er imidlertid sikker på at dette er unntaket og ikke en ny regel.

– Det er laget som nå setter ham i de situasjonene han nå er i, men jeg vet at han er kapabel til dette. Det har han vist før også. Han kan skape masse sjanser, og jeg er overbevist om at denne sesongen ikke blir annerledes. Han vil levere. Han kommer til å finne form. Han skaper fortsatt sjanser, og han vil lykkes med gjennombruddspasningene. Han vil score igjen.  Det er jeg hundre prosent sikker på. Det handler kun om tid, sa United-manageren.

Powered by Labrador CMS