Marc Skinner under 0-6-tapet hjemme mot Chelsea, 18. mai 2024.

- Jeg bryr meg ikke om at de tapte 4-0

Publisert Sist oppdatert

Uniteds kvinnelag fikk en drømmestart på sesongen da de slo West Ham 3-0 på Old Trafford. Tre forskjellige spillere havnet på scoringslista, og fem spillere debuterte for kvinnelaget. Blant disse fem finner vi nordmennene Celin Bizet og Elisabeth Terland.

Søndag er de klare for sesongens andre kamp, på bortebane mot Everton. Kampen spilles på The Walton Hall Park, og avsparket går kl. 15:00 norsk tid.

Marc Skinner var selvsagt storfornøyd med kvinnenes prestasjon i åpningskampen.

- Jeg var veldig fornøyd. Med en ny sesong og nye spillere må man finne rytmen sin. Alle lag må finne sin måte, og jeg følte at vi fikk det til allerede fra avspark. I løpet av de første fem minuttene hadde vi en eller to sjanser som kanskje kunne gått inn, så jeg var veldig fornøyd, sa Skinner til MUTV.

- Jeg følte at vi hadde den forbindelsen vi hadde i 2022/23-sesongen, og jeg føler at vi kan bygge videre på det, for det er et godt fundament.

- Vi har ikke bare én spillestil. Vi kan ikke det. Hvis motstanderen gir deg rom bak, må du benytte muligheten til å utnytte det.

- Vi har samlet en gjeng med gode ferdigheter som gir oss muligheten til å løse mange utfordringer denne sesongen.

- Det var en god start, og jeg forventer at vi fortsetter slik utover sesongen.

Emma Watson pådro seg en skade i fremre korsbånd under en landslagssamling før fjorårets sesongstart. Hun var heller ikke med i årets åpningskamp, men er på bedringens vei.

- Emma Watson spilte 90 minutter for U21-laget her om dagen, noe som er fantastisk. Hun vil sannsynligvis gjøre det samme denne helgen, siden hun ikke har spilt fotball på lenge. Det handler ikke om at hun ikke er i form, for det er hun, men om å få de mentale brikkene på plass.

Everton startet sin sesong med et 4-0-tap mot Brighton. Skinner tar uansett ikke seieren på forskudd, og ser for seg en tøff kamp om poengene.

- Everton har alltid vært gode på å bygge seg oppover, og de har flere spillere som klarer å skape angrep.

- Jeg forventer en vanskelig kamp. Jeg bryr meg ikke om at deres første kamp endte slik; det betyr ingenting. Det gir dem bare en større lyst til å kjempe seg tilbake, så vi må være på vårt beste.

Powered by Labrador CMS