Amad Diallo feirer scoring mot Betis.

Involvert i alle målene: – Jeg er SÅ motivert

Publisert

Amad Diallo var het da United slo Real Betis 3-2 natt til torsdag skandinavisk tid.

Først skaffet han straffen som sørget for 1-1. Deretter banket han selv inn 2-1, og som om ikke det var nok så slo han corneren som etter en stuss endte med 3-1-målet.

Wan-Bissaka og Amad feirer mål mot Betis.

Det kunne også blitt enda mer.

Etter bare fem minutter løp han perfekt i bakrom med Jadon Sancho. Casemiros pasning var perfekt, Amad tok ballen ned og la videre til Sancho, men da de to var alene med keeper klarte Sancho å løpe i offside slik at målet ble annullert.

Bare noen minutter senere løp han på en flott Christian Eriksen-pasning og satte opp Scott McTominay til en stor sjanse.

Deretter var han svært nær en annen scoring på et innlegg fra Marcus Rashford, og han kunne også scoret etter en halvtime da Rashford og Eriksen gjorde forarbeidet til en ny god skuddsjanse, bare for at avslutningen ble blokkert.

Om noen trodde han ga seg etter de første 45 så var det feil. Bare sekunder etter pause fant han rom på en ny strålende Casemiro-pasning, og like før han ble byttet ut etter én times spill så spilte han igjen frem McTominay til en god sjanse, etter et nytt fint fremspill fra Eriksen.

Derfor smilte han fornøyd i møtet med MUTV etter kampslutt.

Amad Diallo intervjues etter seieren mot Betis. Sommer 2024.

Hvordan føles det etter denne seieren?

– Følelsen er veldig bra. Vi var klare til kampen. Jeg sa i går (på pressekonferansen før kampen), at jeg så at alle var fokuserte på trening, men i dag, wow, vi var fokuserte og vi er glade for seieren.

Hvordan var det å slå tilbake etter 0-1-målet?

– For meg er det viktigste å kjempe for laget, hjelpe laget og å gjøre jobben min på banen. Jeg er glad for målet mitt også, men det viktigste var seieren.

– Jeg er så motivert for denne sesongen. Jeg vil ta nye steg, sa 22-åringen, som har vært Uniteds beste spiller så langt i sommer.