THE ATHLETIC:

– Interessert i United-overgang

Publisert Sist oppdatert

Det føles som vi nærmest sitter og venter på at Noussair Mazraoui hentes til Manchester United og at Aaron Wan-Bissaka forlater klubben til fordel for West Ham.

Men kanskje kan vi få en ny vending i sommerens høyreback-saga?

Troverdige David Ornstein i The Athletic melder i alle fall at Inters Denzel Dumfries, som har blitt koblet til United ved flere anledninger, ikke ønsker å forhandle med Inter om en ny kontrakt nå og heller er fokusert på å flytte på seg i sommer hvor Manchester United skal være den ønskede destinasjonen.

Dumfries nåværende kontrakt med Inter går ut neste sommer, og selv om Milano-klubben ønsker å forlenge med ham så skal spilleren selv ikke ha noen planer om det før eventuelt overgangsvinduet stenger. Han skal helst ønske å flytte på seg nå.

En overgang vil kun la seg gjøre hvis Wan-Bissaka blir solgt, og selv om 26-åringen kan være på vei til West Ham så skal han helst foretrukke en overgang til Inter.

Det kunne i så fall åpnet dørene for en mulig byttehandel, selv om det først og fremst er såkalte mellommenn som skal ha foreslått dette og ikke vært et samtaletema mellom klubbene.

United vil fortsatt foretrekke å selge Wan-Bissaka til West Ham og signere Mazraoui fra Bayern München, påpeker Ornstein.

Så får tiden vise hvordan dette ender.

Powered by Labrador CMS