– Ingen perfekt kamp, men vi responderte fra torsdag

Publisert Sist oppdatert

Jonny Evans ble kastet inn fra start, noe som skapte store reaksjoner både på sosiale medier og blant ekspertene før kampen mot Aston Villa

Den 36 år gamle midtstopperen svarte imidlertid med en god prestasjon på Villa Park og leverte et sterkt bidrag til at United fikk med seg ett poeng etter 0-0 mot et høytflyvende Aston Villa-lag.

I pressesonen etter kamp pratet Evans med rettighetshaver Sky Sports hvor han oppsummerte kampen.

– Det var ingen perfekt kamp, og vi klarte ikke sette opp spillet vårt så bra som vi skulle ønske, men vi tar et poeng borte mot en vanskelig motstander. Vi gjorde det vi måtte med tanke på å ikke slippe inn og vi kunne tatt med oss alle tre poengene på slutten.  

Selv om United var opp mot noen av de beste angrepsspillerne i ligaen virket det som om midtstopperparet med Maguire og Evans hadde grei kontroll før pause. Reporteren spurte nord-iren om det var så komfortabelt som det så ut.

– Vi var opp mot gode spillere som Ollie Watkins og Morgan Rogers så vi kan ikke være komfortable. Vi må være på tå hev hele tiden og det klarte vi bra. 

I en alder av 36 år var det nok få som hadde tenkt at Evans i det hele tatt skulle spille noen som helst rolle i et United-lag under Erik ten Hag. Selv sier Evans at han nyter hvert eneste sekund og også om hvordan det er å være en del av klubben og om han har måtte justere måten å spille på.

– Det er et privilegium å representere denne klubben. Presset som kommer med er bare en del av det. Du kan se fansen etter kampen, de støtter virkelig laget. De har vært svært viktige de siste årene.

– Jeg føler at jeg spiller på samme måte som jeg alltid har gjort. Jeg kjenner at jeg fortsatt har litt fart igjen i beina og nok til å komme ut av vanskelige situasjoner.

Manager Erik ten Hag er under sterkt press etter en svak sesongstart. Evans forteller litt om når han fikk vite at han skulle starte søndagens kamp og litt om betydningen resultatet har for laget etter at de ga bort en tomålsledelse i Portugal torsdag.

– Erik fortalte meg etter kampen her om dagen at jeg kom til å spille denne. Selv i kampen mot Porto forventet jeg ikke å komme innpå. Det er sjelden vi må gjøre to bytter i midtforsvaret. Jeg forsøker bare å nyte hver eneste kamp.

– Det var fint for manageren å se det (at laget kunne stenge igjen). Etter kampen mot Porto så var han ganske emosjonell og vi kunne se det på ham at han ikke var fornøyd med måten vi ga fra oss kampen. Her kunne dere se at alle var klare for å levere for å få med oss et resultat herfra. 

Powered by Labrador CMS