FABRIZIO ROMANO:

– I sluttfasen av forhandlingene – nesten i boks

Publisert Sist oppdatert

De siste dagene har det definitivt virket som om en låneavtale mellom Manchester United og Paris Saint-Germain vil være det mest sannsynlige om Manuel Ugarte skal spille for Manchester United nå i 2024/25-sesongen. 

Onsdag ble det antydet fra franske Le Parisien at det kunne bli en permanent overgang likevel. De skrev nemlig at klubbene nærmer seg enighet om en permanent overgang, og at klubbene var optimistiske, og de skrev at prisen skulle være på rundt 60 millioner euro, altså rundt 51,2 millioner pund i nåværende kurs.

Torsdag ettermiddag skriver Fabrizio Romano at overgangen nesten er i boks, og at en inne i sluttfasen av forhandlingene, hvor det er detaljer som blir diskutert.

Mens Le Parisien åpnet opp for muligheten om en permanent overgang, så skriver Romano at det går mot en låneavtale med forpliktende kjøp.

Romano skriver også at United ikke har lagt inn noe bud på Atalantas Éderson, som har blitt nevnt av ikke spesielt troverdige italienske kilder, og at det er Ugarte United ønsker seg.

Powered by Labrador CMS