– I likhet med andre må han kjempe for plassen sin

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag sender utpå et uforandret mannskap sammenlignet med seieren mot Fulham for en god uke siden. 

Det forklarer manageren på følgende måte:

– Vi vant forrige uke, men innbytterne er også veldig viktige. Du har startere og du har spillere som kan komme inn fra benken. Det er viktig med en hel tropp. 

 Rio Ferdinand, som en av paneldeltakerne hos rettighetshaver TNT før kamp, beskrev United nå som et lag som var vanskeligere å slå. Ten Hag så seg enig i det.

– Det er viktig at vi er vanskelige å slå. Når troppen er komplett så kan vi slå alle, det viste vi også i cupfinalen forrige sesong. Likevel så er det noe vi må gjør på mer jevnlig basis. Det kommer når vi jobber hardt og forbedrer oss.

Videre lurte Ferdinand på om Mason Mount kan ses på som en nysignering denne sesongen etter å ha vært så mye skadet forrige sesong.

– Vi håper han kan være det, sa Ten Hag. Han var mye skadet og utilgjengelig forrige sesong. Vi støtter ham og han hadde en god sesongoppkjøring. Han gjør det bra, men det er fortsatt rom for forbedring og det tar tid å komme tilbake når man har vært ute lenge.

Kjemp for plassen!

Jadon Sancho ble sett sammen med resten av laget da spillerne ankom Amex Stadium før kampstart, men likevel er ikke engelskmannen en del av troppen som er klare til kamp. Det gjør at spekulasjonene fortsetter rundt kantspillerens fremtid i United som stadig ser mer ut som er et annet sted.

Ten Hag ble spurt om fraværet er i direkte sammenheng med at United er nære enighet om overgang, men manageren ga et svar som ikke svarte direkte på spørsmålet.

– Han er med oss, men vi har måtte ta et valg. Han må, som alle andre, kjempe for plassen sin. Vi ønsker dobbel dekning i alle posisjoner fordi det kommer til å bli en lang sesong. 

Avslutningsvis forsøkte panelet å lure Ten Hag ut på å svare om det kommer nye spillere inn før overgangsvinduet stenger om seks dager.

– Vi får se. Vi ser alltid etter muligheter til å bli bedre, men det må være det rette alternativet.

Powered by Labrador CMS