Medier: - Tuchel blir England-manager

Publisert Sist oppdatert

Thomas Tuchel har blitt nevnt som en av de mest aktuelle erstatterne dersom Erik ten Hag måtte forlate sjefsstolen i United, men nå kan det se ut til å gå mot en annen trenerjobb for den tyske treneren.

Tidligere tirsdag meldte Sky Sports at Tuchel er i samtaler med FA (det engelske fotballforbundet) om jobben som ny landslagssjef for England.

Tuchel skal være FAs førsteprioritet og det kan se ut som de har fått sin mann. Tirsdag kveld melder nemlig en rekke britiske medier, deriblant The Times, Sky Sports og The Guardian at Tuchel blir Englands nye landslagssjef. BBC melder også det samme. 

En annonsering er ventet senere i uken, skriver The Times. Tuchel blir Englands tredje utenlandske trener etter Sven-Göran Eriksson og Fabio Capello. 

FA skal ha akselerert søket etter en ny landslagssjef de siste dagene, etter Englands Nations League-kamper mot Hellas (1-2-tap) og Finland (2-0-seier).

Lee Carsley er mannen som har ledet laget de siste månedene, men det kun som en midlertidig løsning etter at Gareth Southgate ga seg som England-trener etter sommerens EM.

Tuchel har på sin side vært arbeidsledig siden han forlot Bayern München i mai. United skal ha vært i samtaler med tyskeren i sommer og igjen har navnet hans dukket opp de siste ukene. 

Det ser ut som han blir Kobbie Mainoo, Harry Maguire og Marcus Rashford sin sjef - men da gjennom det engelske landslaget. 

Powered by Labrador CMS