Hvile for flere - De Ligt byttet ut i pausen etter tabbe

Landslagspausen er over, etter at de siste landskampene ble spilt tirsdag kveld og natt til onsdag.

Potensielt kunne opptil ni United-spillere bli å se i aksjon for sine respektive landslag, men både Joshua Zirkzee, Kobbie Mainoo, Harry Maguire og Alejandro Garnacho ble sittende på benken.

Zimbabwe 0-0 Kamerun

André Onana voktet buret og holdt nullen for andre gang på få dager da Kamerun spilte 0-0 borte mot Zimbabwe.

Kamerun slo Namibia 1-0 på lørdag, og står dermed med fire poeng i sin gruppe etter to kamper så langt i kvalifiseringen.

André Onana mot Arsenal, sommer 2024.
André Onana tar med seg to smultringer i bagasjen tilbake til Manchester.

Nederland 2-2 Tyskland

Matthijs de Ligt spilte fra start og fikk en omgang, mens Joshua Zirkzee ble værende på benken da Nederland spilte 2-2 mot Tyskland.

Tijjani Reijnders sendte Nederland i ledelsen allerede før to minutter var spilt, før De Ligt havnet i begivenhetens sentrum i det 38. minutt da Jamal Musiala brøt en svak pasning fra midtstopperen langt inne på Nederlands banehalvdel. Angrepet endte med at Deniz Undav dukket opp på en retur og banket inn 1-1.

Rett før pause sendte Joshua Kimmich Tyskland opp i ledelsen, og i hvilen ble De Ligt byttet ut til fordel for Brightons Jan Paul van Hecke, uten at det virket som at De Ligt trøblet med noe da lagene gikk inn til pause.

Ikke lenge etter hvilen utlignet Denzel Dumfries til 2-2, noe som også ble sluttresultatet.

England 2-0 Finland

Kobbie Mainoo og Harry Maguire startet begge i 2-0-seieren mot Irland, men mot Finland tirsdag kveld ble de begge sittende på benken.

I en kamp hvor akademiproduktet Angel Gomes fikk sin første landskamp fra start, er det nok imidlertid Harry Kane som vil stjele de fleste overskriftene i etterkant etter å ha scoret begge målene i sin 100. landskamp.

Tsjad 0-2 Elfenbenkysten

Amad Diallo startet på benken men kom inn i det 61. minutt da Elfenbenkysten vant 2-0 borte mot Tsjad.

Jean-Philippe Krasso og Oumar Diakite scoret målene for gjestene, som dermed har fått en perfekt start på kvalifiseringen til Afrikamesterskapet.

For noen dager ble også Zambia slått 2-0, i en kamp Amad spilte 70 minutter.

Colombia 2-1 Argentina

Med Lisandro Martínez fra start og Alejandro Garnacho på benken tapte Argentina 2-1 borte mot Colombia.

Yerson Mosquera sendte colombianerne i føringen, før Nicolas Gonzalez utlignet like etter hvilen.

Da timen var spilt fikk Colombia straffe etter en uvøren takling fra Nicolas Otamendi, som James Rodriguez satte sikkert i mål.

Noen få minutter senere ble Martínez byttet ut, slik at også han ikke endte opp med å spille en hel kamp noen dager før United møter Southampton i Premier League.

Venezuela 0-0 Uruguay

Manuel Ugarte fikk nye viktige minutter i beina da Uruguay spilte sin andre 0-0-kamp på få dager.

Les mer om hvordan midtbanespilleren gjorde det i saken under (kun for medlemmer).