Rasmus Højlund uten drakt og i hvit t-skjorte.

Højlund tidligst tilbake i september, verre for Yoro

Publisert Sist oppdatert

Da kom det vi alle fryktet, beskjeden om hvor lenge Rasmus Højlund og Leny Yoro er ute.

Yoro mister tre måneder med sin fotskade, mens Højlund mister seks uker etter sin hamstringskade. Det bekrefter United.

Det betyr at Uniteds nye midtstopper kanskje først er tilbake i spill igjen i november, mens Højlund mister Community Shield, samt seriekampene mot Fulham, Brighton og Liverpool.

Forhåpentligvis kan han være tilbake igjen til Southampton-kampen midt i september, etter en to ukers landslagspause i starten av den måneden.

Yoro ønsket å bli med laget videre i USA og har fått grønt lys for det, men det vil gjennomføres flere undersøkelser av hans skade når laget returnerer til Manchester etter helgas treningskamp mot Liverpool (natt til søndag skandinavisk tid).

Leny Yoro fikk en fryktelig uheldig start på United-karrieren med en lei skade mot Arsenal forrige helg.

Højlunds skade betyr at nye Joshua Zirkzee, som nå driver med individuell opptrening i Manchester, kan få en ekstra viktig rolle å spille med en gang i sin United-karriere, mens Harry Maguire og også Victor Lindelöf plutselig er nærmere en plass på laget igjen, med mindre enda en midtstopper kjøpes. 

Så kan man nok enkelt nå spekulere i at United kanskje vil intensivere jakten på enda en midtstopper, for eksempel Bayern Münchens Matthijs de Ligt.

Powered by Labrador CMS