Eriksen med mål og målgivende for Danmark

Flere United-spillere var i aksjon for sine respektive landslag tirsdag kveld.

Sveits - Danmark 2-2

Både Christian Eriksen og Rasmus Højlund spilte fra start da Danmark møtte Sveits i Nations League. Danskene jaktet en opptur etter 0-1-tapet mot Spania for noen dager siden, men måtte nøye seg med ett poeng.

Oppgjøret i Sveits endte 2-2.

Danskene kan i stor grad takke Eriksen for at de forlater Sveits med ett poeng. Sveits tok ledelsen i det 26. minutt, men bare minuttet etter svarte Danmark. De fikk et friskpark midt på banen, og en årvåken Christian Eriksen sendte avgårde en perfekt vektet pasning mot Gustav Isaken. Alene med keeper gjorde kantspilleren ingen feil.

Sveits gikk opp i ledelsen igjen like før pause, men drøye 20 minutter før full tid utlignet Eriksen da han var på rett plass til rett tid foran Sveits-målet. Det var Eriksens 43. landslagsmål.

Her har Christian Eriksen akkurat satt inn danskenes 2-2-mål

Rasmus Højlund hadde dessverre ingen stor dag på jobben. Han hadde en god mulighet i 1. omgang, men skuddet hans ble reddet av Gregor Kobel i Sveits-buret.

Oppgjøret endte 2-2 og Spania har nå fått en luke i toppen av gruppen. De slo Serbia 3-0 tirsdag kveld og har nå tre poeng ned til Danmark, som ligger på 2. plass i gruppen.

Skottland - Portugal 0-0

Bruno Fernandes spilte fra start i Nations League-kampen mot Polen tirsdag kveld, men verken han eller noen av hans landsmenn klarte å finne veien til mål mot Skottland. Oppgjøret i Glasgow endte 0-0.

Fernandes var nær scoring, men skuddforsøket ble reddet av Skottlands Craig Gordon. Fernandes noterte seg for en målgivende pasning i kampen mot Polen for noen dager siden, men returnerer til Manchester uten scoring i landslagspausen.

Det har vært en frustrerende sesong for Bruno Fernandes.

Forhåpentligvis kommer sesongens første fulltreffer mot Brentford lørdag.

United-kapteinen var eneste United-spiller i aksjon i denne kampen. Diogo Dalot så hele oppgjøret fra benken.

Portugal topper fortsatt sin Nations League-gruppe med 10 poeng etter fire kamper. Gruppetoer Kroatia er tre poeng bak.