THE SUN: 

Hevder United-garderoben ble avlyttet på Villa Park: - Et sjokkerende sikkerhetsbrudd

Publisert

Uniteds 0-0-kamp mot Aston Villa ble aldri spesielt hendelsesrik, men i kjølvannet av det målløse oppgjøret kommer The Sun med en avsløring om ting som  skal ha skjedd utenfor banen - nærmere bestemt inne i Uniteds garderobe. 

Avisen hevder at United-garderoben ble avlyttet og at blant annet Erik ten Hags instruksjoner til laget og spillerne høres klart og tydelig. The Sun skriver at de har hørt opptaket fra United-garderoben, men tatt en beslutning om å ikke offentliggjøre detaljer. 

Ifølge The Sun var det en United-supporter som sto bak stuntet. Han skal ha brukt en mobiltelefon fra Kina som fungerer slik at hvis man ringer den, vil mikrofonen aktiveres og begynne å ta opp lyd.

Lignende utstyr skal ha blitt brukt da Match of the Day-studioet ble offer for en spøk som gikk sin seiersgang på nettet. Under en direktesending i fjor dukket det plutselig opp seksuelle lyder fra en gjemt mobiltelefon.

Match of the Day-programleder Gary Lineker har også blitt utsatt for gjemte mobiltelefoner.

Vedkommende skal ha festet den ute av syne for menneskene inne i garderoben to dager før kampen i Birmingham - og til og med ha tatt seg inn i garderoben igjen mandag, dagen etter kampen, for å hente den igjen.

En kilde The Sun har snakket med beskriver det som «et sjokkerende sikkerhetsbrudd».

- Noen alvorlige spørsmål må stilles om hvordan dette kunne skje. Heldigvis var det ikke noe ondskapsfullt i handlingen. Det var bare en skøyer, som faktisk er United-supporter, som var tøyeste og ville høre hva som ble sagt innenfor de fire veggene. Men det gir defintivt grunn til bekymring at de klarte å komme seg inn i garderoben til en av Premier Leagues største klubber bare dager før en kamp, sier den ikke navngitte kilden. 

Dette er ikke første gang United har blitt rammet av et stunt fra folk utenfor klubben. I mai, etter 0-4-tapet mot Crystal Palace på Selhurst Park, klarte en person å snike seg ombord lagbussen til United etter kampen. 

Powered by Labrador CMS