- Har støtte internt i laget til å snu situasjonen

Publisert Sist oppdatert

Forrige sesong fikk United sin dårligste plassering noensinne i Premier League, og hvis skuta ikke snart snur, er de på vei mot en enda dårligere plassering. Klubben har hatt sin dårligste start på Premier League med bare syv poeng på seks kamper.

Erik ten Hags posisjon som manager er igjen oppe for diskusjon i mediene. Selv om spillerne er misfornøyde med resultatene, tror troppen fortsatt at nederlenderen kan forbedre klubbens elendige sesongstart. Det melder The Telegraph.

Erik ten Hag har ifølge avisen støtte fra de erfarne spillerne i Manchester United-garderoben. 

Telegraph Sport skal ha blitt fortalt at selv om spillerne er misfornøyde med resultatene, har Ten Hag støtte innen laget til å snu situasjonen. Kilder i United skal ha erkjent at i slike situasjoner vil ikke alle spillerne være fornøyde, men en gjenganger gjennom Ten Hags fem overgangsvinduer har vært at han har hentet spillere han tidligere har jobbet med. 

De Ligt og Ten Hag sammen fra tiden i Ajax.

Mange av spillerne har derfor historie med Ten Hag, enten det er fra å nå Champions League-semifinalen med Ajax eller å vinne trofeer med United. Dette skal ha gitt spillerne en følelse av at de nåværende problemene kan løses.

Det forventes at Ten Hag er manager for kampene mot Porto på torsdag og mot Aston Villa på søndag, men presset øker på nederlenderen foran to avgjørende kamper for hans fremtid. Ten Hag trenger et positivt resultat mot Porto for å lette presset.

Powered by Labrador CMS