Bruno Fernandes signerer ny kontrakt, 14. august 2024.

BEKREFTET:

Har signert ny kontrakt: – Tydelig hvor fast bestemte alle er på å kjempe om store troféer i årene som kommer

Publisert Sist oppdatert

Det har vært spekulasjoner om fremtiden til Bruno Fernandes i løpet av sommeren, men det ble etter hvert tydelig at kapteinen kom til å bli værende. 

I helga ble det meldt om enighet om ny kontrakt, og onsdag kveld kom bekreftelsen.

Den nye kontrakten varer til sommeren 2027, med ytterligere ett års forlengelsesopsjon, og det har blitt rapportert at kapteinen kanskje ikke helt overraskende vil bli blant de best betalte spillerne.

29-åringen kom til United i januar 2020, og har fått med seg 234 kamper for klubben hittil. På de 234 kampene har han scoret 79 mål.

Bruno Fernandes: 

– Alle vet hva slags lidenskap jeg har for Manchester United. Jeg forstår ansvaret og betydningen av å bære denne drakta, og hva slags dedikasjonsnivå som er nødvendig for å representere denne utrolige klubben. 

– Jeg har hatt så mange helt spesielle øyeblikk her allerede; å høre navnet mitt bli sunget fra Stretford End, score hat trick mot Leeds, lede laget ut på Old Trafford på kveldskamper i Europa, og å løfte troféer på Wembley. Men jeg ville ikke signert denne kontrakten om jeg ikke trodde at mine beste øyeblikk i United-drakta fortsatt ikke har kommet.

– Fra mine diskusjoner med fotballedelsen og manageren er det tydelig hvor fast bestemte alle er på å kjempe om store troféer i årene som kommer. Jeg kan se hvor positiv fremtiden kommer til å bli, og det er en glede å lede dette laget fremover.

Bruno er overbevist om at dette ikke blir det største øyeblikket i egen United-karriere.

I et intervju med ESPN Brazil (her gjengitt av The Times) har Fernandes gjort det klart at han vurderte alvorlig å forlate United. 

– Jeg ble kontaktet [av andre], og klubben var klare over at det var en mulighet for at jeg ville dra, for jeg hadde konkrete tilbud. Men klubben viste at den trengte meg, og at de ønsket å gjøre ting annerledes, og jeg føler at det er en drømmefremtid i denne klubben med de endringene som finner sted. Det er grunnen til at jeg valgte å bli.

Dan Ashworth: 

– Bruno har prestert på et så høyt nivå med bemerkelsesverdig stabilitet siden han kom til Manchester United. Han er en strålende leder som holder oppe den daglige standarden, og inspirerer spillerne og staben til å prestere på sitt høyeste nivå hver dag. 

– Brunos dedikasjon til klubben viser hva som kreves for å være en United-spiller. Han er fortsatt sentral for alt vi ønsker å oppnå her, og vi ser frem til å jobbe sammen for å kunne levere suksessen som kreves i denne klubben.

Bruno Fernandes sammen med Erik ten Hag og Dan Ashworth i forbindelse med signering av ny kontrakt, 14. august 2024.
Manageren, kapteinen og sportsdirektøren.
Powered by Labrador CMS