Manuel Ugarte før Uruguay-kamp, 27. juni 2024.

– Har gjennomført og bestått den medisinske testen

Publisert Sist oppdatert

Manuel Ugarte har vært koblet til Manchester United en stund nå, og nå ser det ut til å gå mot slutten av overgangssagaen. 

En rekke journalister skrev tirsdag om at avtalen mellom klubbene var på plass, og at United kommer til å betale 50 millioner euro her og nå for midtbanespilleren, en sum som kan stige med ytterligere 10 millioner euro med prestasjonsbaserte bonuser. 

PSG skal opprinnelig ha ønsket seg 60 millioner euro betalt med én gang, mens United skal være fornøyde med avtalen en har endt opp med.

Ugarte skal være enig med United om en femårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år, og hovedpersonen selv hintet tirsdag om at noe er på gang:

Det ble meldt tirsdag om at 23-åringen fikk klarsignal til å dra til Manchester for å gjennomføre den medisinske testen, og de aller mest ivrige har også, gjennom Flightradar, klart å finne ut at det sent tirsdag kveld landet et privatfly på Manchester Airport som hadde avgang fra Paris. 

The Sun var også til stede på flyplassen sent tirsdag kveld og fikk bilde av en bil de mener Ugarte satt i på vei fra Manchester Airport i retning Carrington sent tirsdag kveld.

Onsdag morgen meldte også Fabrizio Romano på Twitter at uruguayaneren landet i Manchester, og og han skrev onsdag formiddag at Ugarte var på Carrington for å gjennomføre sin medisinske test.

Torsdag morgen skrev Romano at Ugarte skal ha bestått hoveddelen av den medisinske testen, og at de siste stegene blir gjennomført på Carrington i dag. Torsdag kveld melder Dharmesh Sheth i Sky Sports at Ugarte har gjennomført og bestått alle deler av den medisinske undersøkelsen.  United og PSG skal signere alle de nødvendige papirene i løpet av dagen.

Ifølge Sheth føler United seg tygge på at 23-åringen blir registrert i tide til å kunne være med i troppen til søndagens kamp mot Liverpool. For å kunne være tilgjengelig må han registreres tidlig på dagen fredag. 

Samuel Luckhurst skriver at Ugarte onsdag kveld skal ha vært ute i Spinningfields i Manchester (et område med mange restauranter) sammen med agent Jorge Mendes.

LES OGSÅ: 

Powered by Labrador CMS