DE LIGT OG MAZRAOUI:

- Har gjennomført den medisinske undersøkelsen

Publisert Sist oppdatert

Matthijs de Ligt og Noussair Mazraoui blir etter alle solemerker nye Manchester United-spillere i løpet av kort tid, etter at det i helga ble kjent at klubben hadde kommet til enighet med Bayern München.

Overgangssummen for De Ligt skal være på €45 millioner + 5 millioner i bonuser, og for Mazraoui skal den være på  €15 millioner + €5 millioner i bonuser.

Begge er enige med United om en femårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år, og mandag morgen satte de seg begge på flyet til Manchester for å fullføre overgangen.

Litt før 11.00 skandinavisk tid var de på plass på Carrington.

Like før klokken 18.00 melder Fabrizio Romano at begge har gjennomført den medisinske undersøkelsen. Nå kommer de til å skrive under på kontraktene sine, og alle dokumenter ventes å være i orden i løpet av de neste 24 timene. 

De Ligt og Mazraoui må være registrert hos Premier League i løpet av torsdag for å unne være med i serieåpningen mot Fulham på fredag, og det skal ikke være noe problem.

Romano sier litt senere samme kveld at De Ligt og Mazraoui møtte Erik ten Hag etter den medisinske sjekken og ble gjenforent med sin gamle sjef i Ajax. 

En annonsering av overgangene ligger trolig i kortene tirsdag. 

Tyske Sky Sport var selv til stede på flyplassen da duoen reiste fra München i dag tidlig.

Først ankom Mazraoui litt før 07.00:

Ikke så alt for lenge etterpå var også De Ligt på plass:

– Noussair venter på meg, sa han til journalistene som var til stede.



Powered by Labrador CMS