– Har fullført den medisinske testen

Publisert Sist oppdatert

Hannibal Mejbri ventes å forlate Manchester United før overgangsvinduet stenger, og nå virker veien å gå videre til Championship for tunisieren.

Den belgiske journalisten Sacha Tavolieri skrev nemlig på mandag at 21-åringen var på plass i Burnley for gjennomføre den medisinske testen.

Det samme skal Jeremy Sarmiento fra Brighton og Jaidon Anthony fra Bournemouth ha vært.

Noen minutter etter Tavolieri meldte Fabrizio Romano det samme, og at det er snakk om en låneavtale med en obligatorisk kjøpsklausul. Mandag kveld snudde Romano, og skrev at Hannibal kom til å signere en permanent avtale med Burnley. Italieneren skrev at United ba om endring for å motta midler tidligere.

Fabrizio Romano skriver tirsdag morgen at Hannibal Mejbri har fullført den medisinske testen, og at det er ventet at han signerer i løpet av dagen. Overgangssummen skal ifølge Andy Jones (The Athletics Burnley-reporter) være på totalt 9,4 millioner pund – med 5,4 millioner pund garantert, og 4 millioner pund i mulige bonusutbetalinger. Avtalen skal inneholde både en tilbakekjøpsklausul og en videresalgsklausul.

Dermed går Mejbris tid i United mot en ende, fem år etter at han først ble hentet fra Monaco som 16-åring.

De siste sesongene har vært preget av utlån til henholdsvis Birmingham og Sevilla, men han står med til sammen 13 kamper for førstelaget, hvor han også har notert seg for ett mål.

Powered by Labrador CMS