NOTISER:

Har blitt aksjonær i spansk klubb

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Tirsdag 4. juni

Casemiro har blitt aksjonær i spansk klubb

Tirsdag bekreftet Marbella FC at Casemiro har blitt aksjonær i klubben, og at han har blitt en del av styret. 

Det er ingen indikasjoner på at dette har noen relevans for spillerkarrieren hans.

Marbella rykket nylig opp til nivå tre i Spania.

– Det er en ære for meg å bli med i Marbella Fútbol Club, og min største motivasjon er klubbens spektakulære muligheter til vekst. Jeg har vært i Marbella med familien min ved flere anledninger, og mine barn, min kone og jeg er forelsket i denne byen, som vi ønsker å være knyttet til livet ut. Vi vil sammen uten tvil drømme stort om å ta Marbella til toppen, og enn så lenge må vi nyte vårt vidunderlige opprykk, uttaler Casemiro.

Mandag 3. juni

Enzo Maresca bekreftet som Chelsea-manager

Mandag bekreftet Chelsea at Enzo Maresca tar over jobben som manager i klubben. Mauricio Pochettino fikk sparken etter å ledet laget til en sjetteplass i Premier League, noe som opprinnelig betyr at de kvalifiserte seg til Europa League-spill, men Manchester Uniteds seier i FA-cupen kan føre til at London-klubben heller skal spille Conference League neste sesong.

Maresca ledet Leicester til seier i EFL Championship denne sesongen og vil derfor møte sin gamle klubb i Premier League etter sommeren.

Schmeichel-dokumentar er på vei

SkyShowtime har annonsert at en Peter Schmeichel-dokumentar er under produksjon. Et premieretidspunkt er foreløpig ikke klart.

I en annonseringsvideo (se under) forteller Peter Schmeichel hvordan navnet hans uttales – og så får vi se etter hvert hva slags andre avsløringer som dukker opp i dokumentaren.

«Schmeichel» beskrives i pressemeldingen som en utrolig familiehistorie om suksess, fiasko og nye sjanser fra hans 22 år lange karriere.

Totalt spilte Schmeichel 398 kamper for United – den siste på Camp Nou mot Bayern München i 1999 – og dansken scoret ett (tellende) mål for klubben.

Carrick signerte ny kontrakt

Middlesbrough har annonsert at Michael Carrick har signert en ny kontrakt som hovedtrener i Middlesbrough.

Carrick leverte en utrolig imponerende førstesesong i Boro, hvor han ledet dem til play off selv om de lå i bunnstriden da han tok over, mens den andre sesongen ble mer utfordrende – blant annet fordi de mistet så mange av de gode spillerne fra sesongen før (mange av dem var innlånte). Likevel ble det en åttendeplass, fire poeng fra Norwich som endte på den siste play off-posisjonen. 

Nyheten om treårskontrakten blir godt mottatt av Middlesbrough-fansen.

Powered by Labrador CMS