Nick Cox, Kobbie Mainoo, Dan Gore og Andy O'Boyle, 25. mai 2023.

FORLATER UNITED:

– Han har spilt en viktig rolle

Publisert Sist oppdatert

David Ornstein og Laurie Whitwell skrev tirsdag i The Athletic om nok en endring i Manchester United-ledelsen, nemlig at Andy O'Boyle er i ferd med å forlate Manchester United.

Han har hatt jobbtittelen «deputy football director» (visefotballdirektør), og har vært to år i jobben etter at han kom fra en jobb i Premier League i 2022. Ellers har han også jobbet for Liverpool, Coventry, Wrexham, rundt Englands U21-landslag – og for Uniteds akademi.

Manchester Evening News følger torsdag opp med å skrive at O Boyle forlater klubben fredag 13. september, og at avgangen har blitt bekreftet til de ansatte i en e-post sendt av Dan Ashworth og Sir Dave Brailsford på onsdag, en e-post hvor de roser det «betydelige bidraget» til O'Boyle i fotballavdelingen.

«Vi vil særlig takke Andy for hjelpen og støtten han har gitt til både oss og Ineos-teamet i løpet av de første månedene vi har vært involvert i klubben, og under vårt første overgangsvindu. Han har også spilt en viktig rolle i ombyggingen av Carrington, og hans bidrag har vært viktig i planleggingen av de treningsfasilitetene i verdensklasse vi kommer til å ha her neste sesong.» er noe av det som står i e-posten, som Manchester Evening News har sett.

Powered by Labrador CMS