Matthijs de Ligt får instruksjoner fra Erik ten Hag før han kommer inn til debuten sin, 16. august 2024.

DE LIGT OM TEN HAG:

– Han er fortsatt rolig og klarer å motivere

Publisert

Erik ten Hag er etter den svake sesongstarten hardt presset før de to neste kampene mot Porto og Aston Villa.

Matthijs de Ligt er imidlertid tydelig på at det på treningsfeltet ikke er noen tegn til en manager som er stresset over situasjonen.

– Jeg ser ikke det. Jeg ser at han fortsatt er rolig, at han fortsatt gjør de samme tingene, at han fortsatt kan motivere spillerne, sier De Ligt til nederlandske Viaplay, gjengitt av Sport Witness.

Etter 3-0 mot Southampton og 7-0 mot Barnsley virket De Ligt og United ut til å være på rett kjøl, men i stedet for å bygge videre har pila pekt nedover i de tre siste kampene. Spesielt i 1-1-kampen mot Twente og så kollapsen mot Tottenham.

– Fotball er en spesiell idrett. Ting kan gå din vei og så plutselig ut av ingenting går ting galt. Dessverre går ting ofte galt for oss for øyeblikket, sier De Ligt.

Matthijs de Ligt peker etter å ha scoret sitt første Manchester United-mål, Southampton 0-3 United, 14. september 2024.
De Ligt scoret og storspilte blant annet mot Southampton, men nå butter det imot for midtstopperen og United.

I intervjuet snakker midtstopperen også om forskjellen på Ten Hags fotball i United, sammenlignet med i Ajax.

– I store deler er tilnærmingen den samme. Men Ajax' motstand i Eredivisie er selvfølgelig veldig annerledes enn her i Premier League. 

– Det kreves ganske enkelt mye mer av en som lag. Alle lag her har en manager på et høyt taktisk nivå, og du må være i stand til å håndtere det.

Powered by Labrador CMS