Leny Yoro ankommer stadion før sin første United-kamp.

TEN HAG OM YORO:

- Han er allerede i gang med rehabiliteringen

Erik ten Hag gleder seg til Leny Yoro er tilbake og forteller at franskmannen har begynt på veien tilbake. 

Publisert

- Det er en av grunnene til at vi signerte ham. Han er veldig moden, har en glimrende personlighet. Han jobber med det, ser fremover, er skarp og positiv. Han er allerede i gang med rehabiliteringen. 

Det sier Erik ten Hag til Sky Sports.

Den nederlandske United-sjefen har satt seg ned med kanalen og pratet om den kommende sesongen, som allerede har kommet litt skeivt i gang. 

For mens United var i USA pådro to spillere seg skader som gjør at de mister sesongstarten - pluss litt til. Rasmus Højlund er ventet å være ute i seks uker, mens Leny Yoro, i bare sin andre kamp for United, måtte opereres og er ute i tre måneder. Den unge forsvareren fortalte for noen dager siden at operasjonen var vellykket

Yoro var den nye United-ledelsens prestisjekjøp; et av fotballens store midtstopper-talenter, og United slo Real Madrid i jakten på 18-åringens signatur. 

Erik ten Hag og Leny Yoro sammen i det kontrakten blir signert.
Erik ten Hag sammen med Leny Yoro tidligere i sommer.

Ten Hag gleder seg, i likhet med United-fans, allerede til franskmannen er tilbake på banen. 

- Det er en flamme som brenner der. Som sagt er han allerede veldig moden og veldig balansert, roser Ten Hag, og fortsetter: 

- Han lar seg ikke distrahere, han vet hva han vil ha og hvor han vil. Jeg er sikker på at han er tilbake så fort som mulig for å hjelpe laget vinner kamper og trofeer. 

Lørdag 10. august spiller United sin første tellende kamp for sesongen når Manchester City er motstander på Wembley i Community Shield. Seks dager senere er det United er først ut i manesjen når Premier League-sirkuset starter opp igjen. Fredag 16. august tar Fulham turen til Old Trafford i sesongpremieren. 

Etter en meget god debutsesong med Manchester United, der det ble 3. plass i ligaen og seier i ligacupen, ble forrige sesong en vanskelig en for Ten Hag & co. United ble slått ut av Champions League i gruppespillet og endte på 8. plass i ligaen, men det ble et nytt trofé i form av FA-cupen. 

Ten Hag har vært tydelig på at han vil ta United tilbake til et sted der klubben kjemper om de aller største titlene, og snakker litt om hva som kreves. 

- Du trenger både hjerte og hode. Begge deler er veldig viktig i fotball. Vi trenger at begge ting stemmer for å bygge et lag, forteller han, og understreker:  

- Du trenger ulike ferdigheter i et lag, men personlighet, karakter og mentalitetet er alle veldig viktige komponenter for å sette sammen et vinnerlag. 

Powered by Labrador CMS