Erik ten Hag om Casemiro: 

- Han burde ikke vært der

Manchester United-manageren var skuffet, men fattet, etter 0-1-tapet mot Arsenal. 

Publisert Sist oppdatert

En stor feil fra Casemiro sørget for at Arsenal slo Manchester United 1-0 på Old Trafford søndag kveld. Tapet var Uniteds 14. totalt i Premier League, og nå begynner det å spøke for Europa-spill neste sesong. 

BØRSEN: Sett din egen spillerbørs her! 

Casemiro, som fikk mye kritikk etter Crystal Palace-tapet for en liten uke siden, får trolig en ny runde med kritikk denne gangen. I Sky Sports-studio underveis og etter kampen var tidligere United-spillere allerede godt i gang med kritikken. 

- Det er latskap, oppsummerte Wayne Rooney. 

- Jeg skjønner ikke hva han driver med. Han må løpe ut. Dette kampen er vanskelig nok fra før, du må gjøre det grunnleggende riktig, og han har ikke gjort det. En rutinert spiller kommer seg opp i banen, sa Roy Keane kontant. 

Verken Wayne Rooney eller Roy Keane lot seg imponere av Casemiro søndag.

- Får store konsekvenser

Manchester United-manager Erik ten Hag var selv klar på at det var en feil fra Casemiro, men roste brasilianeren for resten av opptredenen. 

- Nei, han burde ikke vært der i det øyeblikket. Det er åpenbart og det vet han også. Men utover det var det en god prestasjon fra ham, sier Ten Hag.

- Men det er en midtbanespiller som spiller i den posisjonen. Det er en liten feil som får store konsekvenser, legger han til overfor Sky Sports.

Willy Kambwala var tilbake på United-benken til kampen mot Arsenal, men var ikke klar for å spille, forteller Ten Hag på pressekonferansen etter kampen.

- Jeg hadde ikke noen alternativer. Han (Kambwala) er akkurat tilbake fra skade, og var ikke frisk nok til å starte. 

Kambwala kom imidlertid inn etter pause da Jonny Evans måtte kaste inn håndkleet. 

- Kunne fått et resultat

Men Ten Hag var glad for at spillerne hans løftet seg fra 0-4-fadesen på Selhurst Park, selv om han naturlig nok ikke var fornøyd med Premier League-sesongens niende hjemmetap. 

- Vi var veldig konkurransedyktige mot Arsenal, et av de beste lagene i ligaen. Selv når vi mangler syv spillere fra startelleveren var vi i kampen og kunne fått et resultat, sier Ten Hag til BeIN Sports.

Nå gjenstår to seriekamper, hjemme mot Newcastle og borte mot Brighton, før FA-cupfinalen 25. mai. Ten Hag vedgår at han har den i bakhodet. 

- Vi må være på den sikre siden på grunn av cupfinalen vi skal spille. Vi kan ikke risikere spillerne vi må ha tilbake. Vi ønsker å gjøre det, men må gjøre det med sunn fornuft. 

Om skadesituasjonen sier han videre: 

- Det er som å svømme med hendene på ryggen mens du forsøker å holde hodet over vann. Hvis du vil ta et lag videre til det neste nivået trenger du friske spillere, og det har vi ikke hatt. 

Apropos skader, nå ser det ut som Bruno Fernandes mister onsdagens viktige kamp mot Newcastle også

FA-cupfinalen kan bli Uniteds siste sjanse til å sikre spill i Europa neste sesong. Akkurat nå ligger de røde djevlene på 8. plass i ligaen, som ikke gir spill på kontinentet. Det bekymrer Ten Hag. 

- Det vil være veldig skadende (om United ikke kvalifiserer seg), men det er situasjonen vi er i. Vi kan fortsatt komme dit. Vi har muligheter, så vi må ta ansvar, være påskrudd og få det til å skje. Vi må kjempe for det. Det fortjener denne klubben og disse supporterne, sier han. 

Powered by Labrador CMS