Gledelige bilder: Rashford og Antony trente med laget

Marcus Rashford og Antony forlot banen med skader mot Real Betis, men begge var tilbake på treningsfeltet før Liverpool-kampen. 

Publisert Sist oppdatert

Om det betyr at de faktisk er involvert i det som er Uniteds siste treningskamp, er ikke sikkert. United-manager Erik ten Hag var forsiktig i uttalelsene sine før kampen. 

- Vi må vente å se. Vi vil selvfølgelig ikke risikere noe i den siste kampen på touren bare en uke før sesongen begynner med en viktig kamp mot Manchester City, sa Ten Hag. 

Men lørdag ble bilder av Uniteds siste treningsøkt før Liverpool-kampen publisert, og på bildene ser vi både Rashford og Antony i aksjon, både med og uten ball og med både joggesko og fotballsko på.

På flere av bildene ser vi Rashford gjennomføre øvelser som involverer ballspill sammen med lagkameratene. Det samme gjelder Antony. Det kan med andre ord tyde på at de to angriperne slapp med skrekken. 

I billedgalleriet under kan du se noen av bildene fra treningsøkten. 

Rashford og Antony
Rashford og Antony
Rashford og Antony
Rashford og Antony
Rashford og Antony
Rashford og Antony

Det betyr trolig at det ikke er snakk om noe langvarig skadeopphold, men som Ten Hag sa: Det er ikke sikkert det tas noen sjanser i Uniteds siste treningskamp. 

Det meste tyder i hvert fall på at både Rashford og Antony skal være klare til neste ukes Community Shield-møte med Manchester City.

 Fra før er Leny Yoro, Rasmus Højlund og Tyrell Malacia ute med skader, i tillegg til at en hel haug av førstelagsspillere ikke har vært med laget i USA og mangler en del kamptrening. 

Så får vi håpe United-spillerne som skal i aksjon natt til søndag skandinavisk tid kommer helskinnet fra det hele. 

Powered by Labrador CMS