Franske medier: - Nå har United blitt en seriøs utfordrer til Real Madrid

«Alle» hevdet at det eneste Leny Yoro ville, var å spille for Real Madrid. Men nå er pipen i ferd med å få en annen lyd. 

Publisert Sist oppdatert

Det er nemlig to franske medier som hevder at United aldri har vært nærmere å hente Leny Yoro enn de er nå. 

Forrige uke skal Lille ha akseptert et bud på i overkant av 50 millioner euro fra United på det unge stoppertalentet.

Gjennom hele sommeren har det blitt meldt at Real Madrid er store favoritter, men ifølge nettstedet Le Petit Lillois, som følger Lille tett, skal Yoro ha blitt «rørt» av Manchester Uniteds innsats i jakten på å signere ham. 

At United har gått så mye hardere ut for å hente ham enn Real Madrid kan ha gitt United overtaket i jakten på stoppertalentets signatur, med mindre Real Madrid endrer sin tilnærming.

Forrige uke skrev vi i en sak at Real Madrid skal ha tatt Uniteds aksepterte bud med knusende ro ettersom de var sikre på at de kom til å få i stand en avtale på sine betingelser. 

Men dette kan altså ha endret seg i løpet av de siste dagene. 

En annen fransk avis, Le Parisien, skriver at det står mellom United og Real Madrid, men at United er en «seriøs utfordrer» i kampen om 18-åringens signatur. Ifølge avisen har United lagt frem flere overbevisende argumenter for hvorfor Yoro burde velge Old Trafford fremfor Santiago Bernabeu. 

- Med mindre sagaen tar en usannsynlig vending, står det mellom United og Real Madrid. De neste dagene kommer til å bli helt avgjørende, skriver avisen. 

Manchester United virker å være godt i gang med å nærmest revolusjonere forsvaret etter rekordmange baklengs forrige sesong. 

United skal ha blitt enige med Matthijs de Ligt om en langtidskontrakt og jobber nå med å hente inn Leny Yoro. Jonny Evans har skrevet under på en ny kontrakt.

Willy Kambwala ble mandag solgt til spanske Villarreal og Raphaël Varane forlot som kjent klubben da kontrakten gikk ut. 

Det virker imidlertid som den tredje stopperen United har jaktet, Jarrad Branthwaite, blir vanskelig å hente i sommer. I tillegg hevdes det fra flere medier at United ønsker å hente en ny venstreback i løpet av sommeren. 

Powered by Labrador CMS