TOBY COLLYER: 

- Forhåpentligvis får jeg mange flere muligheter

Toby Collyer har imponert så langt denne sommeren. Unggutten mener han har enda mer å by på. 

Publisert Sist oppdatert

- Jeg synes jeg hadde en OK kamp. Det var mange ting jeg kunne gjort bedre. 

Det var Toby Collyers ydmyke oppsummering av egen prestasjon i treningskampen mot Arsenal natt til søndag skandinavisk tid. United tok ledelsen, men tapte kampen 1-2. 

Oppgjøret vil huskes aller best for skadene på Rasmus Højlund og Leny Yoro som vi venter på en oppdatering på. Men også Collyer stjeler noen overskrifter. 

PÅ united.no sin spillerbørs fikk han 7,5 av 10. Bare Amad fikk en like god vurdering. 

«Vant ballen flere ganger, satte fart med den inn i feltet en gang da det var mulig, var uredd, offensiv i valgene sine og har så mange fysiske forutsetninger til å gjøre det bra - og viste frem alle her», var dommen fra ansvarlig redaktør Dag Langerød. 

Også lokalavisen Manchester Evening News lot seg imponere av Collyer, som ble hentet fra Brighton i 2022. 

«Nok en positiv omgang fra midtbanespilleren som var energisk og årvåken», oppsummerte avisen. 

Toby Collyer har imponert så langt denne sommeren.

Blir trolig en del av troppen

Collyer har nå startet og imponert i tre av tre kamper for United denne sommeren. Erik ten Hag har vist flere tegn på at han har stor tro på midtbanespilleren, blant annet ved å være tilstede da Collyer tidligere i sommer skrev under på en ny kontrakt.

Han møtte også opp da to andre, ikke helt ukjente, akademiprodukt skrev under på sine kontrakter. De to andre var Kobbie Mainoo og Alejandro Garnacho. Ifølge The Athletic blir Collyer trolig en del av førstelagstroppen også etter sesongoppkjøringen.

Det er mer aktuelt enn et utlån, hevder nettstedet. 

Og Collyer selv håper på flere muligheter. 

- Alle ønsker å spille på førstelaget, og forhåpentligvis får jeg mange flere muligheter til å vise hva jeg kan. Kamper som denne gir opplevelser som jeg kan ta med meg inn i neste kamp og til og med inn på trening i morgen, sier han til MUTV.

Toby Collyer har hatt mange grunner til å gi en tommel opp så langt i år.

Lærer av Casemiro

Denne sommeren har 20-åringen hovedsaklig spilt ved siden av tolv år eldre Casemiro, noe som også betyr mye for  ham.

- Det er så verdifullt. Han er en av tidenes beste i den posisjonen, så det er fantastisk for meg å kunne lære av ham. Bare det å se på ham på trening og ha ham ved siden av meg hjelper. Han snakker alltid til meg og hjelper meg. 

Nå er det neppe noen som blir overrasket om Collyer er i startoppstillingen når United fortsetter sin USA-turné med kamp mot Real Betis kommende natt til torsdag. Collyer mener det var mye å bygge videre på, selv om kampen mot« The Gunners» endte med tap. 

- Det var en tøff kamp, men jeg synes vi gjorde det bra som lag. Vi gjorde noen ting bra, det er noen ting som må forbedres, men vi hadde den riktige innstillingen og prøve så godt vi kunne å gjøre det manageren ba oss om. 

Hvis Collyer fortsetter å gjøre det, kommer det nok til å bli nok av muligheter til å vise seg frem. 

Powered by Labrador CMS