Eriksen på godt og vondt i skuffende Europa League-åpning

Manchester United fikk en trå start på Europa League-sesongen mot Twente hjemme på Old Trafford onsdag kveld.

Christian Eriksen banket United i føringen, men dansken havnet også i fokus med negativt fortegn halvveis ut i den andre omgangen da han rotet bort ballen i forkant av baklengsmålet.

United maktet ikke å sette inn et andre, og dermed endte det med ganske skuffende 1-1.

Christian Eriksen var i begivenhetens sentrum mot Twente.

Det var også Twente som kom til kampens første store mulighet, da Diogo Dalot rotet bort ballen med et mislykket hælspark nede ved cornerflagget og ballen ble spilt inn mot Lammers. Avslutningen gikk imidlertid like til side for André Onanas mål.

Uniteds første virkelig store sjanse fikk vi i det 26. minutt, men Twentes sisteskanse Unnerstall hindret lagkamerat Hilgers fra å sette ballen i eget mål med en strålende enhåndsredning.

Ti minutter senere satt den imidlertid i nettet. Et mislykket mottak fra Dalot havnet hos Eriksen, som banket ballen opp i det høyre hjørnet.

Høydepunkter fra kampen:

Halvveis ut i den andre omgangen havnet Eriksen så i begivenhetens sentrum igjen, men denne gang av negative grunner.

Dansken var alt annet enn orientert da han vendte opp på egen banehalvdel og Sam Lammers snappet enkelt opp ballen. Alene med Onana gjorde Twente-spilleren ingen feil.

Sam Lammers sørget for Twente-jubel på Old Trafford.

Etter utligningen var United klart nærmest 2-1-målet, spesielt på overtid, men Ten Hags gutter maktet ikke å få inn en ny scoring.