Flere reagerer etter Bruno-rødt - disse kampene mister han

Publisert Sist oppdatert

En grusom 1. omgang kulminerte i at United ble redusert til ti mann da Bruno Fernandes fikk direkte rødt kort. Det etter en situasjon der han var sent inne i James Maddison etter at han hadde mistet fotfestet. 

Du kan se situasjonen her: 

Fernandes var aldeles rasende etter at han fikk marsjordren, og før han tok fatt på den lange, ensomme spaserturen mot spillertunnellen fikk han noen trøstende ord av Maddison.

Ifølge Fernandes skal selv Maddison ha sagt at det ikke var en utvisning. 

Etter kampen ba Bruno Fernandes om å få snakke med media. 

- Det er et klart frispark, men aldri noe rødt kort. Hvis dette er rødt må vi se på mange andre hendelser, sier Fernandes til Sky Sports. 

Han ba om unnskyldning til lagkameratene. 

- Jeg sviktet lagkameratene mine siden de måtte spille med en mindre. Jeg setter pris på alt de gjorde på banen, det var vanskelig for dem. Vi startet ikke kampen bra. Da det var 11 mot 11 var resultatet på deres (Tottenham) side, og så fikk vi situasjonen med det røde kortet. 

- De (lagkameratene) gjorde det veldig bra, de prøvde. Vi slapp inn to mål til, men det var vanskelig å dekke alle rommene. Det er mye bra vi kan ta med fra denne kampen. Motstandsdyktigheten til laget var der, og jeg er stolt av dem, sier Fernandes. 

I kjølvannet av situasjonen har flere reagert på det røde kortet, deriblant Rio Ferdinand, som mener det «aldri er rødt».

- Fernandes sklir. Han mistet fotfestet, jeg mener det er et gult kort, sa Jamie Redknapp i Sky Sports-studioet i pausen. 

Situasjonen ble sjekket av VAR og dommerens avgjørelse ble stående. Det betyr at United-kapteinen er suspendert i Uniteds tre neste Premier League-kamper. 

Han mister dermed: 

  • Aston Villa (B) - 6. oktober
  • Brentford (H) 19. oktober
  • West Ham (B) 27. oktober

Han vil imidlertid være tilgjengelig i Europa League-kampene mot Porto og Fenerbahce henholdsvis 3. og 24. oktober. 

Dette var Bruno Fernandes' første røde kort for United. 

Powered by Labrador CMS