DE UTLÅNTE:

Fikk nesten en drømmestart på debuten

Publisert

Joe Hugill debuterte lørdag ettermiddag for Wigan Athletic, hvor han er på lån denne sesongen.

Motstander i League One-premieren var Charlton, og Hugill skal ha vært nær scoring bortimot rett fra avspark, men i likhet med resten av Wigan-laget gikk han målløs av banen.

Han ble byttet ut i det 73. minutt, og i det 81. minutt scoret Charlton kampens eneste mål, og tok med seg alle poengene tilbake igjen til London.

– Fant nesten nettmaskene i åpningsminuttet med en volley, men klarte ikke å bli så involvert som han ville ønsket, skriver Paul Kendrick i lokalavisa, og gir Hugill karakteren 6.

Hugill var på lån til Burton Albion forrige sesong. Der brukte han bare tre minutter før han scoret i debuten, men oppholdet ble ingen stor suksess.

Ellers debuterte Tom Wooster i målet til Farsley Celtic i National League North. De vant 3-2 borte mot Rushall, og fikk altså en bra start på sesongen.