LØRDAGENS LANDSKAMPER:

Fernandes med målgivende - tap for Eriksen og Højlund

I denne artikkelen oppdaterer vi hvordan det går med de United-spillerne som representerer sine landslag lørdag kveld.

Polen - Portugal 1-3

Både Bruno Fernandes og Diogo Dalot spilte fra start da Portugal møtte Polen i Nations League, en kamp som endte med 3-1-seier til Portugal. De topper gruppen etter å ha vunnet tre av tre kamper.

Én scoring av Bernardo Silva, etter målgivende pasning av nettopp Fernandes, én av Cristiano Ronaldo og et selvmål sørget for portugisisk triumf lørdag kveld. Fernandes hadde flere gode muligheter til å tegne seg på scoringslisten, men det ble bare nesten for United-kapteinen.

I det 14. minutt var Fernandes uhyre nærme en drømmescoring med en suser fra distanse, men Polen-keeper Lukasz Skorupski vartet opp med en strålende redning. Like før pause var Fernandes nær scoring på frispark, men forsøket gikk like utenfor.

Også etter hvilen var Fernandes farlig frempå, men avslutningen fra kloss hold gikk rett på Polens burvokter. Fernandes ble byttet ut like før slutt, mens Dalot spilte hele kampen.

Spania - Danmark 1-0

Uniteds to dansker var med på å tape mot Spania på spansk gress lørdag kveld. Martin Zubimendi scoret kampens eneste mål i Spanias 1-0-seier.

Christian Eriksen spilte fra start, men klarte aldri å sette sitt preg på kampen. Han ble byttet ut i det 73. minutt.

Rasmus Højlund startet oppgjøret på benken, men kom inn i det 78. minutt da danskene jaktet utligning. Det ble det aldri noe av, og danskene tapte 0-1.

Spania går dermed forbi Danmark i Nations League-gruppen. Spanjolene står nå med syv poeng, Danmark med seks.