– Feilet medisinsk test to(!) ganger
- misset drømmeovergangen til United

Publisert

En spiller det ikke har vært skrevet noe som helst om denne sommeren, og som de aller fleste nok heller ikke kjenner til er Toby Savin. 

The Sun skriver søndag at den 23 år gamle keeperen på det nærmeste har vært klar for United to ganger det siste halvåret, men begge gangene har keeperen fått ikke bestått på sin medisinske test.

Avisen, som er kjent for sine ikke alltid korrekte rykter og med svært tabloide vinklinger skriver at drømmeovergangen nå definitivt er over.

Det kommer frem at Savin var Uniteds foretrukne valg til å bli tredjekeeper, da planen var at Tom Heaton skulle over i en trenerrolle i klubben. 

Den 23-år gamle keeperen var i League Two-klubben Accrington Stanley forrige sesong, og skulle hentes derfra da han feilet den medisinske testen i januar etter å ha blitt fulgt av Newcastle og Tottenham i tillegg til United.

Siden den gang har Savin forlatt Accrington og var nå i sommer mulig å hente gratis, noe United også skal ha prøvd, men også denne gangen var det vanskelig å bestå medisinsk test, som skal ha skjedd tidlig i juli.

Begge gangene skal det ha dreid seg om en skulderskade, noe som gjorde at Savin totalt spilte 9 kamper for Accrington forrige sesong, selv om han ble sett på som klubbens førstevalg.

Nå har 23-åringen funnet seg ny klubb og er klar for Shrewsbury og har der signert en toårskontrakt.

Powered by Labrador CMS