NOTISER:

14 mann klare for United Legends-kamp i høst

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Fredag 26. juni

Uniteds U16-lag vant prestisjefull turnering

Det fortsetter å gro godt i United, også på kvinnesiden. Fredag vant Uniteds U16-jenter Super Cup NI-finalen etter å ha slått Nord-Irland 2-1. 

Super Cup NI, tidligere kjent som Milk Cup NI, er kjent for å samle flere av de beste ungdomslagene fra hele verden. Turneringen er nå regnet som en av de mest prestisjefulle i i verden. 

14 mann klare for United Legends

Manchester United fortsetter å annonsere tidligere spillere som skal representere United Legends mot Celtic Legends i september. 14 mann er nå annonsert. 

Paul Scholes, Nicky Butt, Dimitar Berbatov og Antonio Valencia var de fire første United annonserte. Fredag opplyser klubben at Darren Fletcher, Anders Lindegaard, Wes Brown og Denis Irwin også kommer til å entre Old Trafford-gresset 7. september.

Det samme gjør Ronny Johnsen, Jesper Blomqvist, Karel Poborsky, Danny Simpson, Phil Bardsley og Danny Webber. 

14 spillere er dermed klare for Uniteds legendelag, og trolig annonseres enda flere etter hvert som veldedighetskampen nærmer seg.

United-laget ledes av Bryan Robson, som får med seg Andy Cole som assistent. 

Ex-red signerte for amerikansk klubb - lånes ut til West Bromwich

Paddy McNair ble spådd en lysende United-karriere, og under Louis van Gaals ledelse i 2014 fikk nordiren sin debut for førstelaget da han spilte fra start i en ligakamp mot West Ham.

I 2016 ble imidlertid den nå 29 år gamle midtstopperen solgt til Sunderland, før turen gikk videre til Middlesbrough i 2018.

Der har McNair holdt til de siste seks årene, men nå har han signert en treårskontrakt med San Diego FC, som skal spille MLS-fotball fra og med 2025.

Samtidig melder den amerikanske klubben at de er enig med West Bromwich om en låneavtale ut året.

Torsdag 25. juni

Januzaj klar for ny klubb

Adnan Januzaj fikk sitt United-gjennombrudd under Louis van Gaal for ti år siden, men ble aldri den store stjernen som mange håpet på.

Siden han forlot United i 2017 har belgieren vært eid av Real Sociedad og Sevilla, uten å bli noen stor hit der heller. Nå er den 29 år gamle kantspilleren klar for et års utlån på Gran Canaria i klubben Las Palmas.

Tirsdag 23. juli

Tek.no: – Viaplay strammer inn

Det norske teknologinettstedet tek.no skriver tirsdag at Viaplay varsler at nå de vil innføre samme praksis som Netflix, og stopper deling av brukerkontoer utenfor samme husstand.

– Vi følger etter både Danmark og Sverige, og slik det ligger an nå vil dette implementeres i Norge i august. Kundene våre vil få mer informasjon rundt dette i forkant, sier PR & Marketing Manager i Viaplay, Pia Styrmo Borghagen til tek.no

Fra og med august vil du kun kunne dele kontoen din med personer som er koblet til samme internett på den fysiske adressen der du vanligvis strømmer Viaplay.

I tillegg varsler strømmetjenesten at de vil lansere et reklamefinansiert abonnement, likt slik også Tv2 Play nå har.

The Athletic: – De Gea-nyheter ventes neste uke

David De Gea har stått uten klubb siden kontrakten med Manchester United gikk ut i fjor sommer. Et år senere kan kanskje målvakten omsider røpe sitt neste karrieresteg.

The Athletic skriver nemlig at han ventes å komme med nyheter om sin fremtid neste uke. 

Spanjolen skal ha fått flere tilbud på bordet, blant annet fra en klubb i Saudi-Arabia, en i USA og en i Italia. 

En engelsk klubb skal også ha uttrykt interesse, men han skal selv ikke være interessert å returnere til England.

På lørdag publiserte for øvrig De Gea et innlegg på X med et timeglass-emoji, som også har bidratt til litt spekulasjoner de siste dagene.

Powered by Labrador CMS