Patrice Evra avbildet under et formel 1-race.

Evra dømt til betinget fengsel

Publisert Sist oppdatert

Patrice Evra er dømt til 12 måneders betinget fengsel i Frankrike. Dette for å ha «forlatt familien sin», skriver franske Le Parisien.

Nærmere bestemt handler det om ikke å betale de nærmere én million pundene han i den perioden skulle ha betalt i barnebidrag til ex-kona.

Fengselsdommen har en prøvetid på to år.

Dermed kom retten til at han i praksis hadde overgitt ex-kona Sandra og de to barna de har sammen, en gutt som nå er 19 år gammel og ei jente på 10 år, til seg selv.

Dette skal ha skjedd mellom mai 2021 og september 2023.

Evras advokater anket på stedet.

– Jeg håper at denne avgjørelsen kan føre til at Patrice Evra nå forstår at han ikke kan stille seg over loven, og bare bestemme seg for å forlate sin kone og barna fra en dag til en annen. Husk også at de møttes da de var 15 år gamle, og hun fulgte ham verden rundt i karrieren, sier ex-konas advokat.

Evra nekter for å ha gjort noe galt. 

Hans advokater understreker at at han har ordnet en leilighet til ex-kona, i tillegg til et hus med svømmebasseng i sør-Frankrike og også har gitt henne nærmere to millioner euro til å klare seg i hverdagen.

Evra er nå blitt 43 år gammel. Han spilte for United fra 2006 til 2014, og vant blant annet fem ligagull og Champions League for United i den perioden. 

De senere årene er han blitt kjent i sosiale medier for entusiasme og frasen «I Love This Game», men akkurat dette var ikke en sak det var noen grunn til å smile over.

Powered by Labrador CMS