Erik ten Hag og Jonny Evans, 19. oktober 2024.

Evans går glipp av Fenerbahce-kampen – her er troppen

Publisert Sist oppdatert

Jonny Evans har imponert i det siste, men da han manglet på den åpne treningen på Carrington før avreise til Tyrkia, så skjønte vi at han fort kunne gå glipp av Fenerbahce-kampen.

Evans ble byttet ut mot slutten av kampen mot Brentford, og på ManUtd.com bekrefter klubben at han pådro seg en smell i den kampen, og onsdag ettermiddag kom bekreftelsen om at nordiren ikke  er med.

Dette er Uniteds tropp, bekrefter United

Keepere: Altay Bayindir, Tom Heaton, André Onana.

Forsvarsspillere: Harry Amass, Diogo Dalot, Matthijs de Ligt, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Noussair Mazraoui, Habeeb Ogunneye.

Sentrale midtbanespillere: Casemiro, Christian Eriksen, Manuel Ugarte.

Kantspillere/spisser: Amad, Antony, Alejandro Garnacho, Rasmus Hojlund, Marcus Rashford, Ethan Wheatley, Joshua Zirkzee.

Bruno Fernandes er suspendert mot Fenerbahce, og manglet også på trening siden han har fått fri noen dager for å hvile inn mot West Ham-kampen.

Frustrert Bruno Fernandes mot Tottenham.
Kapteinen får litt hvile.

Ellers var det ingen store overraskelser på treningen, men Toby Collyer manglet også, mens Sekou Koné heller ikke var involvert denne gangen. 

Tyrell Malacia, Dermot Mee, Ruben Curley, Jack Kingdon og Sam Mather deltok på den åpne treningen, men uten å være med på flyet til Istanbul.

Luke Shaw trente på gress med et individuelt treningsprogram, og ikke sammen med resten av spillerne.

Powered by Labrador CMS