Rasmus Højlund feirer 2-1-målet mot Brentford sammen med Diogo Dalot og Marcus Rashford, 19. oktober 2024.

SLIK VAR KAMPEN LIVE:

Etterlengtet seier etter snuoperasjon

Manchester United vant 2-1 mot Brentford – på litt mindre dramatisk vis enn sist sesong, men på ingen måte uten dramatikk denne gangen heller.

Matthijs de Ligt fikk en hodesmell tidlig i førsteomgangen som han måtte behandles for flere ganger – inkludert like før pause, da Brentford hadde en dødball. Frustrasjonen i United-leiren var derfor stor da det De Ligt-løse United-forsvaret ikke klarte å forsvare seg mot Brentford på den dødballen, og Ethan Pinnock headet bortelaget i ledelsen.

Forrige sesong startet ikke United snuoperasjonen før på overtid i andre omgang, mens denne gangen skjedde det tidligere. Tidlig i andreomgangen utlignet Alejandro Garnacho etter et perfekt innlegg fra Marcus Rashford, som leverte en del gode pasninger i denne kampen.

I det 62. minutt ble Højlund lekkert flikket gjennom av kaptein Bruno Fernandes, og dansken var iskald alene med keeper, og sørget for 2-1 til United.

United var nærmere 3-1 enn Brentford var 2-2, men det endte 2-1 på Old Trafford etter nok en snuoperasjon i dette oppgjøret.

Under kan dere lese livereferatet fra vår livetjenesteleverandør.