Erik ten Hag om Sancho-konflikten: - Vi har gått videre

Isfronten mellom Jadon Sancho og Erik ten Hag er borte, ifølge sistnevnte. Nå kan kanskje Sancho få en ny mulighet til å blåse nytt liv i United-karrieren. 

Publisert Sist oppdatert

- Vi har satt en strek over det og nå har vi gått videre. 

Det sier Erik ten Hag om Jadon Sancho ifølge The Athletic

Forrige uke dukket det opp bilder av Jadon Sancho i United-tøy tilbake på treningsfeltet på Carrington. Det var spenning knyttet til engelskmannens retur til United etter et vellykket låneopphold i Borussia Dortmund forrige sesong. 

Det ble meldt fra flere hold at Sancho hadde hatt et positivt og produktivt møte med Ten Hag og at isfronten mellom dem var borte. 

Det var i starten av forrige sesong at de to havnet på kant med hverandre etter at Ten Hag kritiserte Sanchos prestasjoner på trening og Sancho svarte med å anklage sin egen sjef for å lyve. 

På grunn av den konflikten har det virket som at United er interesserte i å selge Sancho denne sommeren, men det er ikke sikkert skjer nå. Sancho kan nå - muligens - få en ny sjanse til å få United-karrieren på rett kjøl. 

- Manchester United trenger gode spillere, og Jadon er en god spiller, understreker Ten Hag, som ikke ønsker å si så veldig mye mer om forholdet til kantspilleren. 

Jadon Sancho i aksjon på Carrington, her sammen med Aaron Wan-Bissaka og Marcus Rashford.

Florian Plettenberg i Sky Sports Deutschland skriver på Xat Manchester United i stadig større grad vurderer å beholde Sancho den kommende sesongen. Det er imidlertid ikke tatt en endelig beslutning og et salg er fortsatt en mulighet, skriver han. 

Sancho har, siden han kom til United, spilt 82 kamper og scoret 12 mål. United-karrieren har på ingen måte blitt det noen av partene hadde sett for seg da han kom fra Borussia Dortmund for tre år siden, men nå kan det altså hende han får en ny mulighet. 

Han var ikke med da United spilte sin første treningskamp for sommeren mot Rosenborg mandag ettersom han returnerte til treningsfeltet senere enn flere av sine lagkamerater. 

Det er imidlertid en mulighet for at han er tilbake i United-troppen til den kommende kampen, mot Rangers lørdag denne uken. 

Da vil han i så fall være i United-troppen for første gang siden 3-2-seieren over Nottingham Forest 26. august i fjor. 

En annen som kan være tilbake i troppen, er Scott McTominay.  Han har hatt ferie etter EM-deltagelsen med Skottland, men til Manchester Uniteds egne nettsider bekrefter Ten Hag at skotten er tilbake på trening onsdag. 

Videre opplyser United-sjefen at Rasmus Højlund og Christian Eriksen er tilbake neste uke og at de dermed er ventet å være med når United krysser atlanteren og tar fatt på sin USA-turné. 

Powered by Labrador CMS