– En god prestasjon - vi slo tilbake og scoret tre flotte mål

Publisert Sist oppdatert

Det tok litt tid, men Erik Ten Hag snakket med MUTV etter 3-2-seieren mot Real Betis. 

Der var nederlenderen fornøyd med mye av det han så og poengterte også viktigheten av at spillerne får minutter i beina inn mot en lang sesong.

– Prestasjonen var god. Vi hadde noe trøbbel i starten med å få ordentlig kontroll over kampen og kom under 1-0 med deres første visitt i vår sekstenmeter. 

– Etter det tok vi over og slo tilbake med tre flotte scoringer. Det første hvor Amad skaffet straffe med strålende initiativ, det andre var også en veldig god scoring med et nydelig innlegg fra Amass og en god avslutning fra Amad. Den tredje, fra corneren var også bra.

Amad vies ekstraoppmerksomhet etter sine gode prestasjoner så langt i sesongoppkjøringen. Ivorianeren stod bak mye av det offensive mot den spanske motstanderen.

– Han (Amad) presterer veldig bra og har hatt en god sesongoppkjøring så langt. Han har tatt store steg i spillet sitt. Det er ikke bare i det offensive, men vel så mye i det defensive hvor han setter presset tidlig og også er delaktig i presset vi setter som lag. Jeg er veldig fornøyd med hvordan han har prestert.

Wan-Bissaka og Amad feirer mål mot Betis.
Amad har vært strålende denne sesongoppkjøringen og får fortjent ros av sjefen.

Det nærmer seg sesongstart med stormskritt og med kun én treningskamp igjen før Community Shield-kampen mot Manchester City på Wembley fikk det som var Ten Hag foretrukne utespillere 60 minutter i beina fremfor de 45 som tidligere har vært praktisert denne sommeren. 

Ten Hag poengterer at spillerne nå må nærme seg klare for sesongen.

– Denne uken er det viktig at spillerne får minutter i beina for å bli ordentlig kampklare før sesongen. Kampene er mye tøffere når sesongen starter. 

– Lørdag får vi en god test når vi møter Liverpool. Det blir en viktig forberedelse inn mot sesongen.

Avslutningsvis ble Ten Hag spurt om det at United stod mye høyere enn de har gjort tidligere. 

– Vi ønsker å være proaktive og aggressive i spillet vårt. Det har ikke noe å bety og vi står høyt eller om vi av og til blir liggende i en lav blokk. Det er aggressiviteten som er det viktige her. Vi er på god vei dit at alle jobber i samme retning og at vi klarer å starte presset bra i ulike situasjoner.

Powered by Labrador CMS