Ekstatisk Ferdinand overrasket Yoro med videohilsen

Rio Ferdinand virker å være helt solgt på at Leny Yoro blir en god signering, samtidig kommer han med råd til 18-åringen.

Publisert Sist oppdatert

United-verden koker etter at Leny Yoro ble bekreftet som United-spiller torsdag. 

Da hovedpersonen var på Carrington for å gjennomføre alt av formelle ting, som medisinsk test, og også sikkert sitt første intervju med medieavdelingen tikket det fra Uniteds medieavdeling inn en liten hilsen fra en tidligere United-legende.

Rio Ferdinand er tydeligvis stor fan av 18-åringen og det blir poengtert før Yoro får overlevert telefonen med hilsenen at det nok er en person Uniteds nye tilskudd allerede har pratet en del med.

– Leny, Leny, Leny!, starter den tidligere United-stopperen, før det kommer en mer formell gratulasjon og en velkomsthilsen som en del av United-familien.

Ferdinand, som selv kom til United i relativt ung alder, kommer videre med et råd til unge Yoro for at han skal lykkes på Old Trafford.

– Jeg vet at du kommer til å jobbe hardt, og det er det som er hemmeligheten. Jobb hardt, jobb, jobb, jobb på alle aspekter av spillet ditt. Du har alt potensiale og verktøyet, du har alt som trengs klar til «rock & roll», og til å ha en stor innflytelse på denne klubben.

Ifølge The Athletic skal også Rio Ferdinand ha spilt en rolle i å få Yoro til å velge United. Klubblegenden ble spurt, sammen med andre for å overtale Yoro om at United var det riktige valget for han.

Powered by Labrador CMS