– Du trenger spillere som forstår klubbens DNA!

Publisert Sist oppdatert

Scott McTominay er på det nærmeste klar for Napoli, etter at Fabrizio Romano tirsdag meldte sin sedvanlige «Here We Go!» rundt Napoli-overgangen

Skotten ser med det ut til å forlate klubben han har vært en del av hele livet og akkurat det er det ikke alle som er like fornøyde med.

Tidligere United-stopper Rio Ferdinand stiller seg kritisk til klubbens avgjørelse om å slippe den 27 år gamle skotten.

– Det er ikke slik at alle spillere kan være stjernespillere eller klubbens ansikt utad. Jeg har alltid sagt dette, for å vinne ligaen så trenger du spillere med roller som John O'Shea, Wes Brown, Darren Fletcher og Ole Gunnar Solskjær, sier Ferdinand i en fersk episode av Rio Ferdinand presents.

– Det er også en slik rolle Scott McTominay har hatt. Slike spillere er utrolig viktige. Du trenger de spillerne som forstår klubbens DNA og spesielt de som kommer opp fra akademiet. United har alltid hatt det som et viktig fokus. 

Rio Ferdinand stiller seg svært kritisk til at United nå slipper en spiller som kjenner klubbens DNA inn og ut.

Den tidligere forsvarskjempen mener United gambler når de nå slipper 27-åringen.

– Det er en gamble. Du vet aldri hva du får av den spilleren du henter for å erstatte ham, mens med ham så vet du hva du får. Han er en spiller som alltid markerer seg når han spiller, det er kanskje ikke alltid åtte eller ni av ti på børsen, men en god syver hver gang og av og til også en åtter eller en nier når han leverer mål.

– Jeg kan ikke helt forstå hvorfor de selger ham. Det vil koste mye å erstatte ham med £30 millioner, £40 millioner, kanskje til og med £50 millioner. Det blir ikke billig.



Powered by Labrador CMS