Marcus Rashford på trening sommer 2024.

MARCUS RASHFORD:

- Drømmer fortsatt om å vinne Premier League og Champions League med United

Publisert Sist oppdatert

- Etter hvert som du blir eldre endrer drømmene dine seg. I starten handlet det bare om å spille for Manchester United. Og når du først kommer deg dit, handler det bare om å vinne. 

Det sier Marcus Rashford i et intervju med Uniteds egen kanal, MUTV. Sitatet over her er første halvdel av svaret han ga da han ble spurt om hvordan det føles å ha klart det han drømte om som barn: Å spille for Manchester United. 

Andre halvdel av svaret viste at det fortsatt ikke er noe i veien med ambisjonsnivået til Uniteds nummer 10: 

- Jeg drømme fortsatt om å vinne de store trofeene, Premier League og Champions League, med United. Forhåpentligvis får vi til det. 

Rashford er en av flere United-spillere som har mye å revansjere den kommende sesongen. Etter å ha levert karrierens desidert beste sesong i 2022/23 der han scoret 30 mål, ble forrige sesong en gigantisk nedtur med åtte scoringer og utenomsportslig støy. 

Det hele kulminerte i at han ble vraket fra Englands EM-tropp, men det har også betydd at han har fått god tid til å hvile. Og kanskje har det gjort godt, for engelskmannen har sett skarp ut de siste par ukene. 

I tillegg er smilet tilbake. 

Marcus Rashford på treningsfeltet i Los Angeles.

- Det har vært bra. Treningen har vært bra. Vi var selvfølgelig skuffet over å ikke vinne mot Arsenal, men jeg tror vi fikk noen viktige minutter mot god motstand. 

- Men vi vil selvfølgelig vinne flere kamper i tiden som kommer. 

Erik ten Hag uttalte nylig at han tror Rashford den kommende sesongen kan emulere drømmesesongen da Ten Hag var ny i United-jobben. Og det virker som ting går bra Rashford for tiden. 

Det sier han selv også: At han har det veldig bra også utenfor fotballbanen. Han avslører en lidenskap for puslespill og forteller at det hjelper ham å koble av. Kanskje ikke så overraskende ettersom han har beskrevet seg selv som en introvert som ofte trenger å være alene for å nullstille. 

- Jeg tror det er enda viktigere underveis i sesongen, å kunne pusle litt og bare ha sånne små-aktiviteter som holder meg i gang. Jeg har noen (puslespill) som venter på meg hjemme, så jeg skal begynne på dem når jeg kommer tilbake. 

- Jeg har det fint med de tingene jeg gjør nå. Jeg tror det er like viktig som fotballen, for hvis du ikke koser deg er det vanskelig å spille på sitt beste på banen. 

Powered by Labrador CMS