Disse er hetest på ryktebørsen akkurat nå

Publisert

Overgangsvinduet durer videre med uforminsket styrke og selv om treningskampene nå er i gang setter ikke det noen stopper for massevis av rykter rundt spillere United skal være interessert i.

Joshua Zirkzee ble søndag bekreftet som sommerens første signering. Nederlenderen har tronet øverst på redaksjonens rykteradar, altså spilleren som oftest har vært nevnt i United.nos ryktespalte. 

Det er ikke overraskende at det Uniteds stopperjakt er det som preger rykteradaren, med de tre, etter hvert, klareste stopperalternativene i  Jarrad Branthwaite, Leny Yoro og Matthjis de Ligt som de tre som er hetest på ryktebørsen akkurat nå.

Totalt er det 65 navn som på et eller annet tidspunkt denne sommeren har vært nevnt i forbindelse med United, uten at det nødvendigvis trenger å bety at det er reell interesse fra Uniteds side.

Nå som overgangsvinduet har vært åpent i en måned er det selvfølgelig alternativer på listen som signerer for andre klubber. 

Michael Olise var et ganske hett navn som figurerte mye i slutten av forrige sesong, men franskmannen har nå dratt til Bayern München i stedet. Det samme gjelder midtstopper Max Kilman som har skiftet beite fra Wolverhampton til West Ham.

Powered by Labrador CMS