Disse 50 spillerne kobles til United

Det er ikke mer enn elleve dager siden overgangsvinduet åpnet. Likevel kunne United stilt nesten fem forskjellige lag med spillere fra ryktebørsen.

Publisert

Mandag ble Braiz Mendez fra Real Sociedad spiller nummer 50 på rykteradaren vår.

Spanjolen er en av 26 spillere som står registrert med ett rykte i ryktespalten på united.no. I samme båt finner vi navn som Fredrik Aursnes, Alvaro Morata, Eberechi Eze, Joshua Kimmich og Victor Osimhen.

De fleste navnene på listen skrives det med andre ord så lite om at de neppe er realistiske kandidater for United i skrivende stund. 

Det kan selvfølgelig endre seg dersom United ikke får tak i førstevalgene sine.

En rask titt på toppen viser at Jarrad Branthwaite, Joshua Zirkzee, Leny Yoro, Jonathan David og Joao Neves sannsynligvis er spillerne klubben jobber med i første fase av sommerens overgangsvindu.

Andre spillere på listen er allerede utelukket. Benjamin Sesko har signert ny kontrakt med RB Leipzig, Tosin Adarabioyo har signert for Chelsea, og Fabrizio Romano har meldt «Here we go» på Michael Olise til Bayern München. I tillegg har UEFA satt en stopper for en overgang for Jean-Clair Todibo fra Nice, og det samme gjelder da Khephren Thuram som også står på lista.

Det er ingen grunn til å tro at det ikke må ryddes plass til enda flere navn på ryktebørsen. Følger vi samme løp som tidligere er vi bare halvveis.

De siste årene har United blitt koblet til rundt 100 spillere i sommervinduet. I fjor toppet Harry Kane listen foran Mason Mount og Victor Osimhen. Kane endte i Bayern München, Mount ble Uniteds første sommerkjøp, mens Osimhen ble værende i Napoli.

Powered by Labrador CMS