Mareritt mot erkerivalen

Det var nøyaktig dette vi fryktet i våre verste mareritt:

Manchester United ble ydmyket på eget gress av Liverpool.

Gjestene fra Beatles-byen vant 3-0 etter to scoringer av Luiz Diaz og ett, selvfølgelig, av Mohamed Salah.

United begynte positivt, dog uten å skape all verden, og det var gjestene som hadde den første ballen i nettet.

Ryan Gravenberch fosset fremover og fant Diaz som igjen fant en offside plassert Salah som dyttet ballen videre til Alexander-Arnold.

Alejandro Garnacho forsøkte forgjeves å finne en vei gjennom Liverpools forsvar.

Dommer Anthony Taylors klokke varslet at avslutningen fra Liverpool-backen hadde passert mållinjen, men VAR brukte ikke mange sekundene på å avgjøre at det var offside på Salah.

Etter 35 jevnspilte minutter viste imidlertid Liverpool seg fra en nådeløs side. En stygg feilpasning fra Casemiro ble fanget opp, Salah ble frispilt og innlegget stanget Luiz Diaz i mål.

Syv minutter senere var Casemiro og Diaz i hovedrollene igjen. Casemiro mistet ballen, Diaz fant Salah som leverte kulen tilbake til Diaz som sendte den i buret bak Andre Onana.

I pausen valgte Ten Hag å huke av Casemiro og erstatte den erfarne midtbanespilleren med Toby Collyer som fikk sin Premier League-debut.

Problemene fortsatte imidlertid for United. Dominik Szoboszlai fant Salah som hadde scoret i hver av sine seks kamper mot United på Old Trafford.

Nei og atter nei. Liverpool-spillerne jubler, mens Bruno Fernandes fortviler.

Sekunder senere var det blitt til syv.

Joshua Zirkzee fikk en eventyrlig mulighet til å redusere etter drøye timen, men headingen fra kloss hold gikk rett på Alisson i Liverpool-målet.

En smått surrealistisk kamp kunne fått en surrealistisk redusering da Lisandro Martinez vartet opp med et solid brassespark som dessverre gikk utenfor.

Marcus Rashford la et presist innlegg mot Zirkzee med drøye tolv minutter igjen på uret, men nederlenderen fikk aldri dreis på avslutningen. avslutningen.

For Erik ten Hag har starten på den nye sesongen vært like trøstesløs som store deler av fjorårssesongen. Tre ligakamper har gitt to tap og United må benytte landslagspausen godt før bortekampen mot Southampton om knappe to uker.

Vi fulgte kampen live:

For United kommer Joshua Zirkzee, Alejandro Garnacho og Matthijs de Ligt inn fra start og de to nederlenderne får en skikkelig ilddåp i sin første kamp fra start for United mot Liverpool.

Gjestene stiller med følgende elleve fra start: Alisson, Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson, Gravenberch, Mac Allister, Szoboszlai, Salah, Siaz, Jota